LASTİK İŞ
ismail

BELEDİYENİN BORÇ YAPILANDIRMASI BAŞLADI

Gölcük 09.10.2014 - 14:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BELEDİYENİN BORÇ YAPILANDIRMASI BAŞLADI

Emlak ve Çevre Temizlik Vergi borçları yapılandırılıyor Son Gün 1 Aralık 2014

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediyelere ödenen Emlak ve Çevre temizlik vergi borçları olanlara yönelik yeniden yapılandırma başladığını belirtti. Başkan Ellibeş, Bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkında 6552 sayılı Kanunun 73. Maddesi kapsamında Belediyelere ödenen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi borçları olanların, borçlarının yapılandırılmasına Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü ve Beldelerdeki tahsilat bürolarında başlanıldığını belirtti.   Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ayrıca Bu kapsamda borçlarını ödemek isteyen Mükelleflerin en geç 1 Aralık 2014 tarihi mesai bitimine kadar Belediye Gelir Müdürlüğüne veya Beldelerdeki Tahsilât bürolarına yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımızın Kanunun getirdiği bu imkandan faydalanmaları menfaatlerine olup, borçlarını ödeme hususunda da kolaylık sağlanıldığını söyledi.   Gölcük Belediyesi başvuru yerleri; Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü vezneleri Gölcük Belediyesi Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı vezneleri İrtibat tel: 0 262 414 45 85 dahili 190-191-197
Emlak ve Çevre Temizlik Vergi borçları yapılandırılıyor Son Gün 1 Aralık 2014

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediyelere ödenen Emlak ve Çevre temizlik vergi borçları olanlara yönelik yeniden yapılandırma başladığını belirtti. Başkan Ellibeş, Bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkında 6552 sayılı Kanunun 73. Maddesi kapsamında Belediyelere ödenen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi borçları olanların, borçlarının yapılandırılmasına Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü ve Beldelerdeki tahsilat bürolarında başlanıldığını belirtti.

 

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ayrıca Bu kapsamda borçlarını ödemek isteyen Mükelleflerin en geç 1 Aralık 2014 tarihi mesai bitimine kadar Belediye Gelir Müdürlüğüne veya Beldelerdeki Tahsilât bürolarına yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımızın Kanunun getirdiği bu imkandan faydalanmaları menfaatlerine olup, borçlarını ödeme hususunda da kolaylık sağlanıldığını söyledi.

 

Gölcük Belediyesi başvuru yerleri;

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü vezneleri

Gölcük Belediyesi Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı vezneleri

İrtibat tel: 0 262 414 45 85 dahili 190-191-197


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.