LASTİK İŞ
ismail

BELEDİYESPOR DAN İL KARMASINA 5 OYUNCU

06.12.2017 - 20:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYESPOR DAN İL KARMASINA 5 OYUNCU

Gölcük Belediyesi bünyesi altında çalışmalarını sürdüren, Gölcük Belediyespor Voleybol takımı İl Karmasına, 5 oyuncusunu göndererek haklı bir gururun sahibi oldu

EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALDILAR Yoğun tempo altında antrenmanlarını sürdüren kadın voleybol takımı, emeklerinin karşılığını almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçmelerde, Gölcük Belediyespor Voleybol takımından da oyuncuların seçilmesi kulüpte sevinç yarattı. Antrenör Songül Keskin, “Yaptığımız çalışmalarının karşılığını almak gurur verici oldu. Yetenekli ve güçlü bir kadroya sahibiz. Amacımız gençlerimizi spora teşvik etmenin yanında başarılı bir birey olmaları için onları desteklemek. Bu gibi başarılar ileriye dönük planlarımızın önünü açmaktadır. Bize bu yolda desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Seçilen sporcular şöyle; Yağmur İpek Kaya (2005), Beril Zengin (2005), Sıla Kurt (2005), Zeynep Küçükada (2004), Eylül Karabulut (2004).  
Gölcük Belediyesi bünyesi altında çalışmalarını sürdüren, Gölcük Belediyespor Voleybol takımı İl Karmasına, 5 oyuncusunu göndererek haklı bir gururun sahibi oldu

EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALDILAR

Yoğun tempo altında antrenmanlarını sürdüren kadın voleybol takımı, emeklerinin karşılığını almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçmelerde, Gölcük Belediyespor Voleybol takımından da oyuncuların seçilmesi kulüpte sevinç yarattı. Antrenör Songül Keskin, “Yaptığımız çalışmalarının karşılığını almak gurur verici oldu. Yetenekli ve güçlü bir kadroya sahibiz. Amacımız gençlerimizi spora teşvik etmenin yanında başarılı bir birey olmaları için onları desteklemek. Bu gibi başarılar ileriye dönük planlarımızın önünü açmaktadır. Bize bu yolda desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Seçilen sporcular şöyle; Yağmur İpek Kaya (2005), Beril Zengin (2005), Sıla Kurt (2005), Zeynep Küçükada (2004), Eylül Karabulut (2004).

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.