BELEDİYESPOR İZCİLERİ SARISU KAMPINA KATILDI.

14.04.2016 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BELEDİYESPOR İZCİLERİ SARISU KAMPINA KATILDI.

Kocaeli izcilik il temsilciliğinin düzenlemiş olduğu kamp 08-09-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Kandıra Sarısu da yapıldı. Kocaeli’nin çeşitli kulüplerinden toplam 150 izci ve 20 liderin katılımıyla gerçekleşen kampa Gölcük Belediye spor izci kulübü 43 izci ve Liderle iştirak etti.

Kampta 57’nci Alay askerlerinin son yediği aş olan kırık buğday çorbasını içip hamur lokmalarından oluşan menüyü yiyen izciler dedelerinin yaşadığı milli duyguları yaşama fırsatı buldular. AKÇAKOCA BEY’İ ANDILAR İzcilerimiz sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Liderlerin gözetiminde Ezgi ve Marş söyleyerek AKÇAKOCA BEY’in ANITMEZARI’nın bulunduğu Bölge olan BABAKÖY’e kadar 8 km yürüdüler. Buradaki Kur’an-ı Kerim ve İlçe Müftüsü tarafından yapılan dua ile program son buldu. İZCİLER KAMPTA GAZİLERLE BULUŞTU Kampa gelen Gazilerimiz; izcilerimizle beraber akşam yemeği yediler. Gazilerle izcilerimizin sıcak sohbeti havanın soğuk olmasına rağmen ilerleyen saatlere kadar sürdü. İzcilerimiz; Gazilerimizin şanlı tarihimizin ebedi kahramanları olduğu, destansı tarihimizin yaşayan abideleri olduğunu ve Gazilik ünvanının nesiller boyu taşınacak gazi dedelerinden dinleyerek öğrendiler. İzcilerimiz Vatan sevgisinin sembolü olan ve tüm gazilerimizi Kamp alanından ihtiram saygı duruşuyla uğurladılar. ORATORYUM SERGİLEDİLER Oymak ve ergin izcilerimizin hazırladığı “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” isimli Oratoryumu hazırlayıp sergilediler. Şiirler okunarak devam eden program gecenin geç saatlerine kadar sürdü.  
Kocaeli izcilik il temsilciliğinin düzenlemiş olduğu kamp 08-09-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Kandıra Sarısu da yapıldı. Kocaeli’nin çeşitli kulüplerinden toplam 150 izci ve 20 liderin katılımıyla gerçekleşen kampa Gölcük Belediye spor izci kulübü 43 izci ve Liderle iştirak etti.

Kampta 57’nci Alay askerlerinin son yediği aş olan kırık buğday çorbasını içip hamur lokmalarından oluşan menüyü yiyen izciler dedelerinin yaşadığı milli duyguları yaşama fırsatı buldular.

AKÇAKOCA BEY’İ ANDILAR

İzcilerimiz sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Liderlerin gözetiminde Ezgi ve Marş söyleyerek AKÇAKOCA BEY’in ANITMEZARI’nın bulunduğu Bölge olan BABAKÖY’e kadar 8 km yürüdüler. Buradaki Kur’an-ı Kerim ve İlçe Müftüsü tarafından yapılan dua ile program son buldu.

İZCİLER KAMPTA GAZİLERLE BULUŞTU

Kampa gelen Gazilerimiz; izcilerimizle beraber akşam yemeği yediler. Gazilerle izcilerimizin sıcak sohbeti havanın soğuk olmasına rağmen ilerleyen saatlere kadar sürdü. İzcilerimiz; Gazilerimizin şanlı tarihimizin ebedi kahramanları olduğu, destansı tarihimizin yaşayan abideleri olduğunu ve Gazilik ünvanının nesiller boyu taşınacak gazi dedelerinden dinleyerek öğrendiler. İzcilerimiz Vatan sevgisinin sembolü olan ve tüm gazilerimizi Kamp alanından ihtiram saygı duruşuyla uğurladılar.

ORATORYUM SERGİLEDİLER

Oymak ve ergin izcilerimizin hazırladığı “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” isimli Oratoryumu hazırlayıp sergilediler. Şiirler okunarak devam eden program gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.