LASTİK İŞ
ismail

BEMBEYAZ VE SAĞLIKLI DİŞLERE KAVUŞMANIN YOLLARI

Sağlık 24.03.2020 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEMBEYAZ VE SAĞLIKLI DİŞLERE KAVUŞMANIN YOLLARI

Kadın veya erkek farketmeksizin herkes bembeyaz dişlere sahip olmak ister. Sağlıkla parlayan beyaz dişler, hem güzel bir gülümsemeye hem de bireyin kendine olan güveninin oluşmasına katkı sağlar. Peki dişlerin beyaz görünüme kavuşması için neler yapılabilir? İşte detaylar… Dişin doğal rengi kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Bu sebeple herkesin dişleri aynı beyazlıkta değildir. Beslenme alışkanlıkları ve düzenli diş bakımının yapılmaması gibi faktörlerde bu duruma etki eder. Gün içerisinde tüketilen çay, kahve ve sigara gibi daha birçok faktör de dişlerin sararmasına zemin hazırlar. Bu durum ise dişlerin zamanla doğal beyazlığını kaybetmesine bakımsız ve sağlıksız görünmesine neden olur. Dişlerdeki sararmayı önlemek, doğal beyazlığını korumak ve daha sağlıklı görünmesini sağlamak için; Her gün sabah-akşam dişler fırçalanmalı, Diş ipi ile diş araları temizlenmeli, Ağız çalkalama suyu ile gargara yapılmalıdır. Düzenli olarak bu adımları uygulamak sadece dişlerinizin beyaz görünmesi için değil genel ağız bakımınız içinde oldukça fayda sağlamaktadır. Diş eti hassasiyeti, ağız kokusu gibi farklı problemlerin giderilmesini destekleyerek komple bir bakım sağlar. Colgate diş macunu Optic White ile sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? Diş yüzeyindeki bakteri ve plaklarını derinlemesine temizlerken SatinPro sistemi sayesinde dişlerdeki çay, kahve ve sigara gibi lekeleri gidererek yenilerin oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Sizde etkili bir ağız bakımı için Colgate Total, Colgate Pro Çözüm gibi daha birçok diş macunu Colgate diş fırçası ve ağız gargarası gibi ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/colgate adresi üzerinden inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik ürünlere uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.    

Kadın veya erkek farketmeksizin herkes bembeyaz dişlere sahip olmak ister. Sağlıkla parlayan beyaz dişler, hem güzel bir gülümsemeye hem de bireyin kendine olan güveninin oluşmasına katkı sağlar. Peki dişlerin beyaz görünüme kavuşması için neler yapılabilir? İşte detaylar…

Dişin doğal rengi kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Bu sebeple herkesin dişleri aynı beyazlıkta değildir. Beslenme alışkanlıkları ve düzenli diş bakımının yapılmaması gibi faktörlerde bu duruma etki eder. Gün içerisinde tüketilen çay, kahve ve sigara gibi daha birçok faktör de dişlerin sararmasına zemin hazırlar. Bu durum ise dişlerin zamanla doğal beyazlığını kaybetmesine bakımsız ve sağlıksız görünmesine neden olur. Dişlerdeki sararmayı önlemek, doğal beyazlığını korumak ve daha sağlıklı görünmesini sağlamak için;

  • Her gün sabah-akşam dişler fırçalanmalı,
  • Diş ipi ile diş araları temizlenmeli,
  • Ağız çalkalama suyu ile gargara yapılmalıdır.

Düzenli olarak bu adımları uygulamak sadece dişlerinizin beyaz görünmesi için değil genel ağız bakımınız içinde oldukça fayda sağlamaktadır. Diş eti hassasiyeti, ağız kokusu gibi farklı problemlerin giderilmesini destekleyerek komple bir bakım sağlar.

Colgate diş macunu Optic White ile sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? Diş yüzeyindeki bakteri ve plaklarını derinlemesine temizlerken SatinPro sistemi sayesinde dişlerdeki çay, kahve ve sigara gibi lekeleri gidererek yenilerin oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

Sizde etkili bir ağız bakımı için Colgate Total, Colgate Pro Çözüm gibi daha birçok diş macunu Colgate diş fırçası ve ağız gargarası gibi ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/colgate adresi üzerinden inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik ürünlere uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.