LASTİK İŞ
ismail

BEN ANADOLU RESİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

10.03.2018 - 13:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEN ANADOLU RESİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gölcüklü Ressam Banu Devrim’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Değirmendere Sanat Galerisinde vatandaşların beğenisine sunduğu Ben Anadolu Resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, ilçe STK ve oda başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Ressam Banu Devrim’in Öğretmenlik yaptığı Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Resim Kursu’nda müthiş resimler ortaya çıkıyor. Kursiyerler Ressam Banu Devrim’in kendilerine öğrettiği resim ile ilgili önemli bilgileri resimlerinde uyguluyor. Bu kapsamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Ressam Banu Devrim Atölyesi tarafından resim sergisi açılışı gerçekleştirilerek verilen emeklerin karşılığı alınmış oldu. Kadınlarımızı Daha Aktif Görmek İstiyoruz Kaymakam Altıntaş, “Kadınlar, her ne kadar aktif bir şekilde çalışıyor olsa da bugün meclise baktığımız zaman kadın oranının 14 civarında olduğunu görmekteyiz. Kamu sektöründe de rakamlar düşükken özel sektörde daha çok kadının çalıştığını görüyoruz. İlerleyen dönemde daha fazla kadını iş hayatında görmek, en büyük temennimizdir. Hepinizin Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. Açılış töreninde konuşan Ressam Banu Devrim, yoğun emek harcayarak resim sanatını öğrenen kadınlara teşekkür etti ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Konuşmaların ardından resim sergisinin açılış kurdelesi kesildi ve Ressam Banu Devrim, yapılan resimler hakkında protokol üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.
Gölcüklü Ressam Banu Devrim’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Değirmendere Sanat Galerisinde vatandaşların beğenisine sunduğu Ben Anadolu Resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, ilçe STK ve oda başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Ressam Banu Devrim’in Öğretmenlik yaptığı Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Resim Kursu’nda müthiş resimler ortaya çıkıyor. Kursiyerler Ressam Banu Devrim’in kendilerine öğrettiği resim ile ilgili önemli bilgileri resimlerinde uyguluyor. Bu kapsamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Ressam Banu Devrim Atölyesi tarafından resim sergisi açılışı gerçekleştirilerek verilen emeklerin karşılığı alınmış oldu.

Kadınlarımızı Daha Aktif Görmek İstiyoruz

Kaymakam Altıntaş, “Kadınlar, her ne kadar aktif bir şekilde çalışıyor olsa da bugün meclise baktığımız zaman kadın oranının 14 civarında olduğunu görmekteyiz. Kamu sektöründe de rakamlar düşükken özel sektörde daha çok kadının çalıştığını görüyoruz. İlerleyen dönemde daha fazla kadını iş hayatında görmek, en büyük temennimizdir. Hepinizin Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Açılış töreninde konuşan Ressam Banu Devrim, yoğun emek harcayarak resim sanatını öğrenen kadınlara teşekkür etti ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Konuşmaların ardından resim sergisinin açılış kurdelesi kesildi ve Ressam Banu Devrim, yapılan resimler hakkında protokol üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.