LASTİK İŞ
ismail

BEN ARTIK OKUYORUM

Eğitim 13.12.2018 - 18:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEN ARTIK OKUYORUM

Piri Resi İlk öğretim okulunda bu yıl büyük bir heyecan ile ilk okul birinci sınıfa başlayan öğrenciler büyük bir başarı göstererek okuma ve yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Piri Resi İlk öğretim okulunda bu yıl büyük bir heyecan ile ilk okul birinci sınıfa başlayan öğrenciler büyük bir başarı göstererek okuma ve yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Piri Reis Şlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri ben artık okuyorum dedi. 1-B öğrencilerinin okumayı öğrendiğini tüm okul duydu. bunun duyulmasında sınıf öğretmenleri Banu Rahşan Ağın’ın hazırladığı etkinlik etkili oldu. Öğrencilerine artık okuyorum belgesi dağıttı. 1-B sınıfı öğrencilerinin bu sevinçli günlerinde Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, Okul idarecileri ve Öğretmenler bu başarıya ortak oldu. Sınıf öğretmeni Banu Rahşan Ağın “Öğrencilerimiz büyük bir gayret sarf ederek, okumayı ilk dönemi bitirmeden öğrendiler. Hem öğrencilerimizi hem de onlarla yakından ilgilenen velilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.
Piri Resi İlk öğretim okulunda bu yıl büyük bir heyecan ile ilk okul birinci sınıfa başlayan öğrenciler büyük bir başarı göstererek okuma ve yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Piri Resi İlk öğretim okulunda bu yıl büyük bir heyecan ile ilk okul birinci sınıfa başlayan öğrenciler büyük bir başarı göstererek okuma ve yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Piri Reis Şlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri ben artık okuyorum dedi.

1-B öğrencilerinin okumayı öğrendiğini tüm okul duydu. bunun duyulmasında sınıf öğretmenleri Banu Rahşan Ağın’ın hazırladığı etkinlik etkili oldu. Öğrencilerine artık okuyorum belgesi dağıttı. 1-B sınıfı öğrencilerinin bu sevinçli günlerinde Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, Okul idarecileri ve Öğretmenler bu başarıya ortak oldu.
Sınıf öğretmeni Banu Rahşan Ağın “Öğrencilerimiz büyük bir gayret sarf ederek, okumayı ilk dönemi bitirmeden öğrendiler. Hem öğrencilerimizi hem de onlarla yakından ilgilenen velilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.