LASTİK İŞ
ismail

‘’BEN TUTMAYACAĞIM SÖZÜ VERMEM’’

Asayiş 27.12.2018 - 17:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’BEN TUTMAYACAĞIM SÖZÜ VERMEM’’

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(KESOB)’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Kadir Durmuş, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, birliğin yönetim kurulu üyeleri, bağlı oda başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Kocaeli esnafının sorunlarını dinledi. ‘Esnaf bir babanın oğlu’ olduğunu vurgulayan Büyükakın, kendisinden istenen talepler üzerine ise, “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(KESOB)’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Kadir Durmuş, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, birliğin yönetim kurulu üyeleri, bağlı oda başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Kocaeli esnafının sorunlarını dinledi. ‘Esnaf bir babanın oğlu’ olduğunu vurgulayan Büyükakın, kendisinden istenen talepler üzerine ise, “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” ifadelerine yer verdi. ESNAFIN HALİNİ BİLİRİM Kısa bir aradan sonra Kocaeli’ne döndüğünü, bir buçuk yıl Bilecik’te valilik yaptığı dönemde de sık sık uğradığını aktaran Büyükakın, “50 yıllık hayatımın sadece 5 yılını Kocaeli dışında geçirdim. Üniversite ve valilik dönemi haricinde hep buradaydım. Babam terziydi, pantolon dikmeyi, klapa yapmayı bilirdim, esnaf babanın bir çocuğu olarak esnafın derdini bilirim. Esnafın halini bilirim" dedi. ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIRIZ Sorunları konuşarak halletmeyi prensip olarak uyguladığını aktaran Büyükakın, “Gebze esnafıyla, diğer esnaflarımızla sorunları masaya koyduk ve çözdük. Esnafın meselelerine uzaktan bakan biri değiliz. Bürokratlık yaptığımızda da böyleydi. Önümüzdeki süreçte de yine aynısı olur. Meselelerinizi masaya yatırır, çözüm üretmeye çalışırız. Yerel ölçekte büyükşehir belediye başkanının buradaki refahı büyütmek için uğraşması, liderlik etmesi gerekiyor. Bu da bizim iyi koordine olmamıza bağlıdır” dedi. ESNAF EVİNE EKMEK GÖTÜRMELİ Bilecik’te Valilik yaparken ekmek fiyatları ile ilgili sorunları konuşmak için bütün esnafı çağırdığını, irsaliyelere kadar baktığını ve fiyatları birlikte belirlediklerini dile getiren Büyükakın, “Size klasik politikacı kimliğiyle gelmeyeceğim.  Belediye dışında bir sıkıntınız olduğunda bile, işimi gücümü bırakıp bunun peşine düşeceğimi söyleyebilirim. Birlikte sıkıntıları çözmeye çalışırız, çözülmezse başka bir yol buluruz. Önemli olan esnafın evine ekmek götürmesi. Vatandaşın ve esnafın mağdur olmayacağı çözümler için uğraşacağız” dedi. ZATEN BAŞKAN OLACAKSINIZ Kadir Durmuş’un esnaf kooperatif olarak bazı istekleri olduğunu söylemesi üzerine Büyükakın “Onları başkan olduktan sonra isteyin” demesi gülüşmelere yol açtı. Esnaf odası temsilcileri “Zaten başkan olacaksınız, sıkıntı yok” demesi üzerine Büyükakın “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” diye konuştu. Konuşmasının ardından Birlik Başkanı Durmuş ise, yerel yönetimlerle iç içe çalıştıklarını belirterek “Cenabı Allah yardımcıları olsun” dedi. 
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(KESOB)’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Kadir Durmuş, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, birliğin yönetim kurulu üyeleri, bağlı oda başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Kocaeli esnafının sorunlarını dinledi. ‘Esnaf bir babanın oğlu’ olduğunu vurgulayan Büyükakın, kendisinden istenen talepler üzerine ise, “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(KESOB)’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Kadir Durmuş, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, birliğin yönetim kurulu üyeleri, bağlı oda başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Kocaeli esnafının sorunlarını dinledi. ‘Esnaf bir babanın oğlu’ olduğunu vurgulayan Büyükakın, kendisinden istenen talepler üzerine ise, “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” ifadelerine yer verdi.

ESNAFIN HALİNİ BİLİRİM
Kısa bir aradan sonra Kocaeli’ne döndüğünü, bir buçuk yıl Bilecik’te valilik yaptığı dönemde de sık sık uğradığını aktaran Büyükakın, “50 yıllık hayatımın sadece 5 yılını Kocaeli dışında geçirdim. Üniversite ve valilik dönemi haricinde hep buradaydım. Babam terziydi, pantolon dikmeyi, klapa yapmayı bilirdim, esnaf babanın bir çocuğu olarak esnafın derdini bilirim. Esnafın halini bilirim" dedi.

ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIRIZ
Sorunları konuşarak halletmeyi prensip olarak uyguladığını aktaran Büyükakın, “Gebze esnafıyla, diğer esnaflarımızla sorunları masaya koyduk ve çözdük. Esnafın meselelerine uzaktan bakan biri değiliz. Bürokratlık yaptığımızda da böyleydi. Önümüzdeki süreçte de yine aynısı olur. Meselelerinizi masaya yatırır, çözüm üretmeye çalışırız. Yerel ölçekte büyükşehir belediye başkanının buradaki refahı büyütmek için uğraşması, liderlik etmesi gerekiyor. Bu da bizim iyi koordine olmamıza bağlıdır” dedi.

ESNAF EVİNE EKMEK GÖTÜRMELİ
Bilecik’te Valilik yaparken ekmek fiyatları ile ilgili sorunları konuşmak için bütün esnafı çağırdığını, irsaliyelere kadar baktığını ve fiyatları birlikte belirlediklerini dile getiren Büyükakın, “Size klasik politikacı kimliğiyle gelmeyeceğim.  Belediye dışında bir sıkıntınız olduğunda bile, işimi gücümü bırakıp bunun peşine düşeceğimi söyleyebilirim. Birlikte sıkıntıları çözmeye çalışırız, çözülmezse başka bir yol buluruz. Önemli olan esnafın evine ekmek götürmesi. Vatandaşın ve esnafın mağdur olmayacağı çözümler için uğraşacağız” dedi.

ZATEN BAŞKAN OLACAKSINIZ
Kadir Durmuş’un esnaf kooperatif olarak bazı istekleri olduğunu söylemesi üzerine Büyükakın “Onları başkan olduktan sonra isteyin” demesi gülüşmelere yol açtı. Esnaf odası temsilcileri “Zaten başkan olacaksınız, sıkıntı yok” demesi üzerine Büyükakın “Ben tutacağım sözü veririm, tutamayacağım sözü vermem” diye konuştu. Konuşmasının ardından Birlik Başkanı Durmuş ise, yerel yönetimlerle iç içe çalıştıklarını belirterek “Cenabı Allah yardımcıları olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.