BERAT’IN YÜZÜ GÜLDÜ

26.04.2017 - 20:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BERAT’IN YÜZÜ GÜLDÜ

Goncagüller Anaokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ihtiyacı olan Berat Kospik'e akülü sandalye alarak yüzünü güldürdü. Okulda gerçekleşen törende Kospik'e akülü sandalyesi teslim edildi.

Goncagüller Anaokulu,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ihtiyacı olan Berat Kospik'e  akülü sandalye alarak yüzünü güldürdü. Okulda gerçekleşen törende Kospik'e akülü sandalyesi teslim edildi.  Goncagüller Anaokulu öğrencileri, İlçemiz Piyalepaşa İlkokulunda okuyan Berat Kospik'le  Birlikte Yaşama ve Kardeşlik değerini en güzel şekilde yaşadı. Paylaşmanın, birlikte olmanın mutluluğuna vardı.  Goncagüller Anaokulu Müdürü Melek Çolak konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürütmekte olduğu Birlikte Yaşama Kültürü ve Kardeşlik değerini okul yönetimi, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte en güzel bir örnekle hayata geçirmek istedik. Piyalepaşa İlkokulunda okuyan Berat Kospik'in akülü bir sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrendik. Elbirliği ile yapmış olduğumuz yardım kampanyası ve Değirmendere merkezinde gerçekleştirdiğimiz kermesimizle birlikte yeterli olan maddi miktarı temin ettik. Bugün de bu mutluluğu hep birlikte yaşamak için öğrencilerimizle mini bir tören gerçekleştirdik.  Bu güzel ve anlamlı yardım kampanyamıza destek veren öğretmen , öğrenci ve velilerimize, kermesimize katılarak maddi noktada bizlere destek veren Değirmenderelilere çok teşekkür ederim.” dedi.
Goncagüller Anaokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ihtiyacı olan Berat Kospik'e akülü sandalye alarak yüzünü güldürdü. Okulda gerçekleşen törende Kospik'e akülü sandalyesi teslim edildi.

Goncagüller Anaokulu,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ihtiyacı olan Berat Kospik'e  akülü sandalye alarak yüzünü güldürdü. Okulda gerçekleşen törende Kospik'e akülü sandalyesi teslim edildi. 
Goncagüller Anaokulu öğrencileri, İlçemiz Piyalepaşa İlkokulunda okuyan Berat Kospik'le  Birlikte Yaşama ve Kardeşlik değerini en güzel şekilde yaşadı. Paylaşmanın, birlikte olmanın mutluluğuna vardı. 
Goncagüller Anaokulu Müdürü Melek Çolak konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürütmekte olduğu Birlikte Yaşama Kültürü ve Kardeşlik değerini okul yönetimi, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte en güzel bir örnekle hayata geçirmek istedik. Piyalepaşa İlkokulunda okuyan Berat Kospik'in akülü bir sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrendik. Elbirliği ile yapmış olduğumuz yardım kampanyası ve Değirmendere merkezinde gerçekleştirdiğimiz kermesimizle birlikte yeterli olan maddi miktarı temin ettik. Bugün de bu mutluluğu hep birlikte yaşamak için öğrencilerimizle mini bir tören gerçekleştirdik. 
Bu güzel ve anlamlı yardım kampanyamıza destek veren öğretmen , öğrenci ve velilerimize, kermesimize katılarak maddi noktada bizlere destek veren Değirmenderelilere çok teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.