BERBER VE KUAFÖRLERE EĞİTİM VERİLDİ

Gündem 17.05.2018 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BERBER VE KUAFÖRLERE EĞİTİM VERİLDİ

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Gölcük Kongre Sarayında düzenlenen seminere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, TürkiyeBerberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül ve oda üyeleri katıldı. Seminerde, Gökhan Ergin, Nida Ergin ve Selin Sürmen, meslek eğitimi ile ilgili berber ve kuaförlere eğitim verdi. Karakaş, burada yaptığı konuşmada, bu tarz mesleki eğitimlerin önemli olduğunu belirterek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e eğitim seminere sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Karakaş, Başkan Ellibeş'e plaket takdim etti.
Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Gölcük Kongre Sarayında düzenlenen seminere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet EllibeşTürkiyeBerberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül ve oda üyeleri katıldı.

Seminerde, Gökhan Ergin, Nida Ergin ve Selin Sürmen, meslek eğitimi ile ilgili berber ve kuaförlere eğitim verdi.

Karakaş, burada yaptığı konuşmada, bu tarz mesleki eğitimlerin önemli olduğunu belirterek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e eğitim seminere sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Karakaş, Başkan Ellibeş'e plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.