LASTİK İŞ
ismail

BERBER VE KUAFÖRLERE SİPERLİK DAĞITILDI

11.05.2020 - 17:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BERBER VE KUAFÖRLERE SİPERLİK DAĞITILDI

Bu gün açılan kuaför ve berberlere Maske, siperlik, Eldiven ve Dezenfektan dağıtımı yapıldı.

KOVİD-19 virüsten dolayı birçok işyeri olmak üzere berber ve kuaförler tedbir amaçlı olarak yaklaşık 2 ay kapatıldı. İki ay sonra berber ve kuaförlerini açılmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından berber ve kuaförlere verilmek üzere berber ve kuaför odalarına maske siperlik ve dezenfektan verildi. Bu gün açılan kuaför ve berberlere maske siperlik ve dezenfektan verildi. Bu kapsamda Gölcük kuaför ve berberler odası tarafından bu gün açılan Kuaför ve berberlere maske siperlik ve dezenfektan dağıtımı yapıldı.   Gölcük Kuaförler ve berberler odası başkanı Mevlit Gül yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. Başkan Gül; “yaşanan virüsten korunmak amaçlı olarak birçok işyerinin kapatılması ile ilçemizde hizmet veren ve odamızın üyeleri olan Kuaför ve Berberlerde geçici bir süte kapatıldı. 2 aylık bir zaman süreci içerisinde ilçemizde kuaför ve berberlerin hizmete girmesi için bakanlığımız tarafından izin verildi. İzin verilmesi ile Kuaför ve berberlerin açılmadan önce Gölcük Belediyesi tarafından 3 gün önce ilçemizde bulunan Kuaför ve berber işyerleri dezenfekte edildi. Ardından daima dükkanın ilaçlanması için her işyeri bidonla ilaç bırakıldı. Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde bulunan toplam 245 Kuaför ve berberlere Maske, siperlik, Eldiven ve Dezenfektan verilmek üzere odamıza verildi. Bu gün açılan iş yerlerine odamızdan Maske, siperlik, Eldiven ve Dezenfektan dağıtımı yapıldı” dedi.   Fahri Haner           
Bu gün açılan kuaför ve berberlere Maske, siperlik, Eldiven ve Dezenfektan dağıtımı yapıldı.

KOVİD-19 virüsten dolayı birçok işyeri olmak üzere berber ve kuaförler tedbir amaçlı olarak yaklaşık 2 ay kapatıldı. İki ay sonra berber ve kuaförlerini açılmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından berber ve kuaförlere verilmek üzere berber ve kuaför odalarına maske siperlik ve dezenfektan verildi. Bu gün açılan kuaför ve berberlere maske siperlik ve dezenfektan verildi. Bu kapsamda Gölcük kuaför ve berberler odası tarafından bu gün açılan Kuaför ve berberlere maske siperlik ve dezenfektan dağıtımı yapıldı.

 

Gölcük Kuaförler ve berberler odası başkanı Mevlit Gül yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. Başkan Gül; “yaşanan virüsten korunmak amaçlı olarak birçok işyerinin kapatılması ile ilçemizde hizmet veren ve odamızın üyeleri olan Kuaför ve Berberlerde geçici bir süte kapatıldı. 2 aylık bir zaman süreci içerisinde ilçemizde kuaför ve berberlerin hizmete girmesi için bakanlığımız tarafından izin verildi. İzin verilmesi ile Kuaför ve berberlerin açılmadan önce Gölcük Belediyesi tarafından 3 gün önce ilçemizde bulunan Kuaför ve berber işyerleri dezenfekte edildi. Ardından daima dükkanın ilaçlanması için her işyeri bidonla ilaç bırakıldı. Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde bulunan toplam 245 Kuaför ve berberlere Maske, siperlik, Eldiven ve Dezenfektan verilmek üzere odamıza verildi. Bu gün açılan iş yerlerine odamızdan Maske, siperlik, Eldiven ve Dezenfektan dağıtımı yapıldı” dedi.

 

Fahri Haner    





 

  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.