LASTİK İŞ

BEŞİNCİ YÜKSEK OKULUN YERİ İÇİN PLANLAMA SÜRMEKTE

Asayiş 13.11.2018 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEŞİNCİ YÜKSEK OKULUN YERİ İÇİN PLANLAMA SÜRMEKTE

Görev süremiz olacak beş yılda beş yüksel okulu Gölcük’te faaliyete geçirmek için planlama çalışmaları yapmaktayız.

Gölcük için çalıştıkları projelerini açıklamaya devam eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın gönderdiği yazılı açıklamada;   “Önce partisini değil Gölcük’ü önce ve her zaman Gölcük’ü düşünen bir belediye başkanına ihtiyaç duyuyoruz, Particilikten Bağımsız Belediyenin Gölcük’ün 50 yılını iyi planlaması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.   Açıklamasında; Özellikle denizcilik ve denizcilikte kullanılan tüm teknolojilerde eğitim veren okulların merkezinin Gölcük olması gerektiğini ifade eden Aydın. Görev süresi olacak olan beş yılda; iki tanesi Gölcük merkezde bulunan eski orta okulumuzun yerine olmak üzere, Ulaşlı, Halıdere için planlanandır.   Yerini Birlikte Seçelim Beşinci yüksek okul yada özel üniversite olma ihtimali olan kurum için alan inceleme çalışmalarının ekibince sürdürüldüğünü halkımızın önerdiği alanları üçüncü yılımızda hazırlayacağımız geniş katılımla anket çalışmasıyla yapmayı planladıklarını aktardı.   “Hazırlanan projelerimizde Gölcük Ruhunu oluşturmak; yani burada yaşayanların Gölcüklüyüm demekten gurur duyacağı işleri başarmak öncelikli hedefimiz” dedi.   1.500 ARAÇLIK OTOPARKLA ÇARŞI İÇİ TRAFİĞİ RAHATLATILACAK    Gölcük Merkez Projesinde dikkati çeken bölüm yer hizasının altında kalacak kısma eklenecek 1.500 araçtan fazlasını alması planlanan otopark çalışması.   Ezgin Aydın “Planımızda yer almasını istediğimiz Üç cep sinema gösterim salonu ve bir bowling merkezide otopark katı ve üstüne eklenmesini görüşüyoruz” dedi.   Açıklamasının son bölümünde trafiğe ve çevre düzenlemesini açıklayan Aydın “Otoparkın üstünde, yer seviyesinde yer alacak ve sadece Gölcük’lü esnaflara kiralanacak dükkanları ile çarşı merkezini hareketli hale getirecek.    Projemiz için kapanacak yolları rahatlatma çalışması için trafik düzenleme planlarını da hazırlamaktayız” dedi.
Görev süremiz olacak beş yılda beş yüksel okulu Gölcük’te faaliyete geçirmek için planlama çalışmaları yapmaktayız.

Gölcük için çalıştıkları projelerini açıklamaya devam eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın gönderdiği yazılı açıklamada;

 

“Önce partisini değil Gölcük’ü önce ve her zaman Gölcük’ü düşünen bir belediye başkanına ihtiyaç duyuyoruz, Particilikten Bağımsız Belediyenin Gölcük’ün 50 yılını iyi planlaması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

 

Açıklamasında; Özellikle denizcilik ve denizcilikte kullanılan tüm teknolojilerde eğitim veren okulların merkezinin Gölcük olması gerektiğini ifade eden Aydın. Görev süresi olacak olan beş yılda; iki tanesi Gölcük merkezde bulunan eski orta okulumuzun yerine olmak üzere, Ulaşlı, Halıdere için planlanandır.

 

Yerini Birlikte Seçelim

Beşinci yüksek okul yada özel üniversite olma ihtimali olan kurum için alan inceleme çalışmalarının ekibince sürdürüldüğünü halkımızın önerdiği alanları üçüncü yılımızda hazırlayacağımız geniş katılımla anket çalışmasıyla yapmayı planladıklarını aktardı.

 

“Hazırlanan projelerimizde Gölcük Ruhunu oluşturmak; yani burada yaşayanların Gölcüklüyüm demekten gurur duyacağı işleri başarmak öncelikli hedefimiz” dedi.

 

1.500 ARAÇLIK OTOPARKLA ÇARŞI İÇİ TRAFİĞİ RAHATLATILACAK 

 

Gölcük Merkez Projesinde dikkati çeken bölüm yer hizasının altında kalacak kısma eklenecek 1.500 araçtan fazlasını alması planlanan otopark çalışması.

 

Ezgin Aydın “Planımızda yer almasını istediğimiz Üç cep sinema gösterim salonu ve bir bowling merkezide otopark katı ve üstüne eklenmesini görüşüyoruz” dedi.

 

Açıklamasının son bölümünde trafiğe ve çevre düzenlemesini açıklayan Aydın “Otoparkın üstünde, yer seviyesinde yer alacak ve sadece Gölcük’lü esnaflara kiralanacak dükkanları ile çarşı merkezini hareketli hale getirecek. 

 

Projemiz için kapanacak yolları rahatlatma çalışması için trafik düzenleme planlarını da hazırlamaktayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.