LASTİK İŞ

BEŞİR DERNEĞİ GÖLCÜK TEMSİLCİLİĞİ İFTARI

Gölcük 13.06.2017 - 15:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEŞİR DERNEĞİ GÖLCÜK TEMSİLCİLİĞİ İFTARI

Ramazan ayında kumanya dağıtımı ve iftar sofraları ile ihtiyaç sahiplerinin her an yanında olan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği iftar yemeği düzenledi.

Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Semerkand Kültür Merkezi’nde 300 kişilik iftar düzenledi. Kurulduğu günden bu yana insanlığın hizmetinde, mazlumun ve mağdurun yanında olan Beşir Derneğinin iftar davetinde gönüller birleşti, hoş sohbetler edildi. Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz, “Bu mübarek ayda kardeşlerimizle bir arada bulunmak, ortak manevi duyguları paylaşmak bizim için de ayrı bir mutluluk vesilesidir. Davete icabet, Müslümanın Müslüman üzerindeki beş hakkından biridir. Davetimizi kabul edip gelen herkesten Allah razı olsun. Bu iftarlar kardeşliği, paylaşmayı ve bereketi artırıyor. Biliyoruz ki toplum birlik ve beraberlik içinde oldukça rahmet de artar. Beşir Derneği olarak amacımız yardımlarımızı daha çok insana ulaştırarak, daha çok vatandaşımızla bir araya gelebilmektir. Ramazan çalışmaları kapsamında yardım faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ramazan ayı devam ederken, tüm yardımseverleri bu kervana katılmaya davet ediyoruz. Gölcük halkından gelecek yardımları bekleyen daha nice ihtiyaç sahibi insanımız var. Allah düşünenlerden razı olsun" dedi.
Ramazan ayında kumanya dağıtımı ve iftar sofraları ile ihtiyaç sahiplerinin her an yanında olan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği iftar yemeği düzenledi.

Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Semerkand Kültür Merkezi’nde 300 kişilik iftar düzenledi. Kurulduğu günden bu yana insanlığın hizmetinde, mazlumun ve mağdurun yanında olan Beşir Derneğinin iftar davetinde gönüller birleşti, hoş sohbetler edildi.

Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz,

“Bu mübarek ayda kardeşlerimizle bir arada bulunmak, ortak manevi duyguları paylaşmak bizim için de ayrı bir mutluluk vesilesidir. Davete icabet, Müslümanın Müslüman üzerindeki beş hakkından biridir. Davetimizi kabul edip gelen herkesten Allah razı olsun. Bu iftarlar kardeşliği, paylaşmayı ve bereketi artırıyor. Biliyoruz ki toplum birlik ve beraberlik içinde oldukça rahmet de artar. Beşir Derneği olarak amacımız yardımlarımızı daha çok insana ulaştırarak, daha çok vatandaşımızla bir araya gelebilmektir. Ramazan çalışmaları kapsamında yardım faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ramazan ayı devam ederken, tüm yardımseverleri bu kervana katılmaya davet ediyoruz. Gölcük halkından gelecek yardımları bekleyen daha nice ihtiyaç sahibi insanımız var. Allah düşünenlerden razı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.