LASTİK İŞ

BEŞİR DERNEĞİ'NDEN 450 AİLEYE YARDIM

21.06.2020 - 11:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEŞİR DERNEĞİ'NDEN 450 AİLEYE YARDIM

Gölcük Beşir Derneği Paylaşım noktası ihtiyaç sahiplerine gerekli gıda yardımlarını aralıksız devam ettiriyor. Pandemi döneminde bu güne kadar 450 aileye gıda yardımında bulundu.

Gölcük Merkez Mahallesi 21. Sokakta kurulan Beşir Derneği Paylaşım Noktası yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatıyor. Beşir Derneği, pandemi döneminden bu güne kadar ilçemizde yardıma muhtaç 450 aileye yardım elini uzatarak gıda yardımında bulundu. Yardımların devam ettiğini belirten Beşir Derneği Paylaşım Noktası Sosyal Birim Sorumlusu Turgay Çimen; “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Her ay düzenli bir şekilde yardım yaptığımız 60 ailemiz var. Bunların dışında müracaat eden yardıma muhtaç ailelerimize gerekli yardımları yaparken, öncelikle araştırıyoruz. Her yaptığımız araştırmada puan veriyoruz. Verdiğimiz bu puanlar değerinde paylaşım noktamızda kurduğumuz marketimizde puanına göre alışverişini yapacaktır. Bu araştırmalar dışında Gölcük Belediyesi ve kaymakamlıktan liste alıyoruz. Bize verilen bu listede ismi yazılı olan yardıma muhtaç ailelerimize gerekli yardımları evlerine gönderiyoruz. Her yıl ramazan aylarında ihtiyaç sahipli ailelere iftar yemeği olarak 3 veya 4 çeşit yemek veriyorduk. Bu yıl bu Pandemiden dolayı bu çalışmayı yapamadık. Geçen yıl Kurban Bayramında her aileye 5 şer kilo et olarak toplam 750 kilo et dağıtımını gerçekleştirdik. Bu ramazan bayramında yine aynı şekilde et dağıtımını yaparken, hedefimiz 900 kilo et dağıtmaktır” şeklinde ifade etti.         
Gölcük Beşir Derneği Paylaşım noktası ihtiyaç sahiplerine gerekli gıda yardımlarını aralıksız devam ettiriyor. Pandemi döneminde bu güne kadar 450 aileye gıda yardımında bulundu.

Gölcük Merkez Mahallesi 21. Sokakta kurulan Beşir Derneği Paylaşım Noktası yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatıyor. Beşir Derneği, pandemi döneminden bu güne kadar ilçemizde yardıma muhtaç 450 aileye yardım elini uzatarak gıda yardımında bulundu. Yardımların devam ettiğini belirten Beşir Derneği Paylaşım Noktası Sosyal Birim Sorumlusu Turgay Çimen; “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Her ay düzenli bir şekilde yardım yaptığımız 60 ailemiz var. Bunların dışında müracaat eden yardıma muhtaç ailelerimize gerekli yardımları yaparken, öncelikle araştırıyoruz.

Her yaptığımız araştırmada puan veriyoruz. Verdiğimiz bu puanlar değerinde paylaşım noktamızda kurduğumuz marketimizde puanına göre alışverişini yapacaktır. Bu araştırmalar dışında Gölcük Belediyesi ve kaymakamlıktan liste alıyoruz. Bize verilen bu listede ismi yazılı olan yardıma muhtaç ailelerimize gerekli yardımları evlerine gönderiyoruz. Her yıl ramazan aylarında ihtiyaç sahipli ailelere iftar yemeği olarak 3 veya 4 çeşit yemek veriyorduk. Bu yıl bu Pandemiden dolayı bu çalışmayı yapamadık. Geçen yıl Kurban Bayramında her aileye 5 şer kilo et olarak toplam 750 kilo et dağıtımını gerçekleştirdik. Bu ramazan bayramında yine aynı şekilde et dağıtımını yaparken, hedefimiz 900 kilo et dağıtmaktır” şeklinde ifade etti.

 

    

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.