LASTİK İŞ

BEYAZ BAYRAK ALDILAR

Eğitim 30.05.2017 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEYAZ BAYRAK ALDILAR

“Temiz Okul Sağlıklı Okul” Projesi Kapsamında başarılı olan okullarımıza “ Beyaz Bayrak” pirinç levha ve Başarı Sertifikası ile ödüllendirildi.

 “Temiz Okul Sağlıklı Okul” Projesi Kapsamında “Beyaz Bayrak” Almaya Hak Kazanan Okullarımız Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okullarımız “ Beyaz Bayrak” pirinç levha ve  Başarı Sertifikası ile ödüllendirildi. Turgut Özal İlkokulunda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Turgut Özal İlkokulu'nun “Beyaz Bayrağı” İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve okul müdürü tarafından göndere çekildi. 2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazanan Okullarımız: ·Turgut Özal İlkokulu ·İhsaniye Çiftlik İlkokulu ·Barbaros İlkokulu ·Piri Reis İlkokulu ·Tersane İlkokulu ·Saraylı Yunus Emre Anaokulu ·Goncagüller Anaokulu ·Garnizon Anaokulu ·Şirinköy Anaokulu Bu güzel Proje Kapsamında Bütün Okullarımızın “Beyaz Bayrağı” gururla dalgalandırmaları dileğiyle…
“Temiz Okul Sağlıklı Okul” Projesi Kapsamında başarılı olan okullarımıza “ Beyaz Bayrak” pirinç levha ve Başarı Sertifikası ile ödüllendirildi.

 “Temiz Okul Sağlıklı Okul” Projesi Kapsamında “Beyaz Bayrak” Almaya Hak Kazanan Okullarımız
Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okullarımız “ Beyaz Bayrak” pirinç levha ve  Başarı Sertifikası ile ödüllendirildi.
Turgut Özal İlkokulunda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Turgut Özal İlkokulu'nun “Beyaz Bayrağı” İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve okul müdürü tarafından göndere çekildi.
2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazanan Okullarımız:
·Turgut Özal İlkokulu
·İhsaniye Çiftlik İlkokulu
·Barbaros İlkokulu
·Piri Reis İlkokulu
·Tersane İlkokulu
·Saraylı Yunus Emre Anaokulu
·Goncagüller Anaokulu
·Garnizon Anaokulu
·Şirinköy Anaokulu
Bu güzel Proje Kapsamında Bütün Okullarımızın “Beyaz Bayrağı” gururla dalgalandırmaları dileğiyle…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.