BEYAZ KALPLERDEN ANLAMLI YARDIM

18.01.2018 - 19:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEYAZ KALPLERDEN ANLAMLI YARDIM

Beyaz Kalpler öğrencileri anlamlı bir yardım çalışmasına imza attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren, Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri daha önceden ihtiyaç sahibi öğrenciler için “Bir Waffle Bir Destek” isim sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmişti. Beyaz Kalpler öğrencileri bu sosyal sorumluluk projesinden toplanan yardımları kendi elleriyle hediye kutusu oluşturarak ihtiyaç sahibi öğrencilerine ulaştırdı.    HEDİYELERİ KENDİLERİ HAZIRLADI Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri “Bir Waffle Bir Destek” sosyal sorumluluk projesiyle Kocaeli’ndeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için satış yaparak gelir elde etmişlerdi. Elde edilen bu gelirle satın alınan öğrenci kıyafet ve kırtasiye malzemeleri Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri tarafından kolilere konularak hazırlandı.   MUTLU OLDULAR Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları kolilere, ihtiyaç sahibi öğrenciler için duygularını anlatan birer not bırakarak, mutluluklarını paylaştı. Öğrenciler, yapmış oldukları bu sosyal sorumluluk projesiyle Kocaeli’ndeki ihtiyaç sahibi öğrencileri mutlu etmenin gurunu yaşadıklarını belirttiler. Öğrenciler, bu tarz projelerin sürekli hale getirilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.
Beyaz Kalpler öğrencileri anlamlı bir yardım çalışmasına imza attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren, Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri daha önceden ihtiyaç sahibi öğrenciler için “Bir Waffle Bir Destek” isim sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmişti. Beyaz Kalpler öğrencileri bu sosyal sorumluluk projesinden toplanan yardımları kendi elleriyle hediye kutusu oluşturarak ihtiyaç sahibi öğrencilerine ulaştırdı. 

 

HEDİYELERİ KENDİLERİ HAZIRLADI

Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri “Bir Waffle Bir Destek” sosyal sorumluluk projesiyle Kocaeli’ndeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için satış yaparak gelir elde etmişlerdi. Elde edilen bu gelirle satın alınan öğrenci kıyafet ve kırtasiye malzemeleri Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri tarafından kolilere konularak hazırlandı.

 

MUTLU OLDULAR

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları kolilere, ihtiyaç sahibi öğrenciler için duygularını anlatan birer not bırakarak, mutluluklarını paylaştı. Öğrenciler, yapmış oldukları bu sosyal sorumluluk projesiyle Kocaeli’ndeki ihtiyaç sahibi öğrencileri mutlu etmenin gurunu yaşadıklarını belirttiler. Öğrenciler, bu tarz projelerin sürekli hale getirilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.