BEYKOZ ''BU LİG BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ''

Spor 29.04.2019 - 17:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEYKOZ ''BU LİG BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ''

Serikspor beraberliğinin ardından basın açıklaması yapan Ali Beykoz umut dağıttı.

Gölcükspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, dün Şirinköy stadı'nda oynanan ve golsüz berabere biten Serik Belediyespor maçı sonrasında, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Üzgünüm gerçeketen çok üzgünüm" diyerek, Gölcükspor'un Bağcılarspor'u yenerek ligde kalacağına inandığını söyledi. Beykoz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:  Bir puan bizş son haftaya taşıdı. "Serik Belediyespor maçı, kazanmamız gereken bir maçtı. Hafta içinde hep bu doğrultuda çalıştık ama olmadı. Ama ben herşeye rağmen, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün kazansaydık bile lidge kalmış olmuyorduk. Sadece avantaj sağlayacaktık. 1461 TRABZON erabere kalınca, bu 3 puanı alsaydık bile bu ihtimal yine olacaktı. Artık bu saatten sonra Bağcılarspor'u yenmekten başka çaremiz kalmadı. Bağcılar maçına 2 cezalı oyuncumuzun cezasının bitmesiyle birlikte, tam kadro çıkacağız. Serik Belediyespor maçının ilk 25 dakikasında ben geldiğimden bu yana, en iyi futbolu oynadık diyebilirim. Ama daha sonra tersi oldu ve Serik üstümüze galmeye başladı ve 2 topları direkten döndü. 2. yarıda Ömer Faruk Boz ayağına gelen fırsatı gole çevirse maçı 3 puanla kapatabilirdik. Fakat aldığımız 1 puanda iyi. En azından bizi son haftaya taşıyacak bir skor."dedi.  
Serikspor beraberliğinin ardından basın açıklaması yapan Ali Beykoz umut dağıttı.

Gölcükspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, dün Şirinköy stadı'nda oynanan ve golsüz berabere biten Serik Belediyespor maçı sonrasında, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Üzgünüm gerçeketen çok üzgünüm" diyerek, Gölcükspor'un Bağcılarspor'u yenerek ligde kalacağına inandığını söyledi. Beykoz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 

Bir puan bizş son haftaya taşıdı.
"Serik Belediyespor maçı, kazanmamız gereken bir maçtı. Hafta içinde hep bu doğrultuda çalıştık ama olmadı. Ama ben herşeye rağmen, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün kazansaydık bile lidge kalmış olmuyorduk. Sadece avantaj sağlayacaktık. 1461 TRABZON erabere kalınca, bu 3 puanı alsaydık bile bu ihtimal yine olacaktı. Artık bu saatten sonra Bağcılarspor'u yenmekten başka çaremiz kalmadı. Bağcılar maçına 2 cezalı oyuncumuzun cezasının bitmesiyle birlikte, tam kadro çıkacağız. Serik Belediyespor maçının ilk 25 dakikasında ben geldiğimden bu yana, en iyi futbolu oynadık diyebilirim. Ama daha sonra tersi oldu ve Serik üstümüze galmeye başladı ve 2 topları direkten döndü. 2. yarıda Ömer Faruk Boz ayağına gelen fırsatı gole çevirse maçı 3 puanla kapatabilirdik. Fakat aldığımız 1 puanda iyi. En azından bizi son haftaya taşıyacak bir skor."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.