BEYKOZ ''İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKAMAYIZ''

Spor 19.04.2019 - 13:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEYKOZ ''İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKAMAYIZ''

TFF 3.Lig 3.Grup’ta pazar günü Hatay temsilcisi Payasspor’u konuk eden Gölcükspor’da, yeniden takımının başına geçen teknik patron Ali Beykoz, bunun bir başlangıç olduğunu, üç haftalık kritik bir tünele girdiklerini söyledi. Beykoz “Tünelin ucundaki ışığı gördük, ama henüz tünelden çıkmadık” dedi

Ligde 25. Hafta maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor’u 1-0 mağlup ettikten sonra, bir türlü galibiyet yüzü görmeyen Gölcükspor, Ali Beykoz ile çıktığı ilk maçında, Payas karşısında 3-0’la adeta patlama yaşadı. 7 hafta sonra ilk galibiyetini teknik patron Ali Beykoz ile alan Gölcükspor, geçen hafta, 3-0’lık bu galibiyetle 35 puanla 13’ncü sıraya kadar yükseldi, düşme potasından uzaklaştı. Kırmızı Siyahlı futbolcular soyunma odasında büyük bir sevinç yaşarken, hemen sevinci kısa kesen Beykoz, takımını yeni maça bilemeye başladı. ÜÇ HAFTALIK TEHLİKELİ VİRAJ!. Düşme potasıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan ve ateş hattına yakın olan temsilcimiz, ligin bitimine üç hafta kala zorluk derecesi oldukça yüksek olan maçlara çıkacak. Yarın, 3.Lig 3Grup’ta son sıradaki Bucaspor ile deplasmanda mücadele verecek ekip, iddialı. Lider Bayburt ve Kocaelispor’u yenme başarısı gösteren Bucaspor’un 27 puanı bulunuyor. 33. Hafta karşılaşmasında play-off mücadelesi veren 51 puanlı Serik Belediyespor’u konuk edecek takım, sezonun son maçında, 34’ncü hafta karşılaşmasında, yine deplasmanda 33 puanla 17.sırada düşmeme mücadelesi veren Bağcılar Spor Kulübü karşısında ciddi sınav verecek.
TFF 3.Lig 3.Grup’ta pazar günü Hatay temsilcisi Payasspor’u konuk eden Gölcükspor’da, yeniden takımının başına geçen teknik patron Ali Beykoz, bunun bir başlangıç olduğunu, üç haftalık kritik bir tünele girdiklerini söyledi. Beykoz “Tünelin ucundaki ışığı gördük, ama henüz tünelden çıkmadık” dedi

Ligde 25. Hafta maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor’u 1-0 mağlup ettikten sonra, bir türlü galibiyet yüzü görmeyen Gölcükspor, Ali Beykoz ile çıktığı ilk maçında, Payas karşısında 3-0’la adeta patlama yaşadı. 7 hafta sonra ilk galibiyetini teknik patron Ali Beykoz ile alan Gölcükspor, geçen hafta, 3-0’lık bu galibiyetle 35 puanla 13’ncü sıraya kadar yükseldi, düşme potasından uzaklaştı. Kırmızı Siyahlı futbolcular soyunma odasında büyük bir sevinç yaşarken, hemen sevinci kısa kesen Beykoz, takımını yeni maça bilemeye başladı.

ÜÇ HAFTALIK TEHLİKELİ VİRAJ!.
Düşme potasıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan ve ateş hattına yakın olan temsilcimiz, ligin bitimine üç hafta kala zorluk derecesi oldukça yüksek olan maçlara çıkacak. Yarın, 3.Lig 3Grup’ta son sıradaki Bucaspor ile deplasmanda mücadele verecek ekip, iddialı. Lider Bayburt ve Kocaelispor’u yenme başarısı gösteren Bucaspor’un 27 puanı bulunuyor. 33. Hafta karşılaşmasında play-off mücadelesi veren 51 puanlı Serik Belediyespor’u konuk edecek takım, sezonun son maçında, 34’ncü hafta karşılaşmasında, yine deplasmanda 33 puanla 17.sırada düşmeme mücadelesi veren Bağcılar Spor Kulübü karşısında ciddi sınav verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.