LASTİK İŞ
ismail

BİLGİLİ KÜLTÜR AİLESİ BİR ARAYA GELDİ

Eğitim 13.08.2020 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİLGİLİ KÜLTÜR AİLESİ BİR ARAYA GELDİ

Bilgili Kültür Eğitim Kurumları 2020- 2021 eğitim öğretim yılının açılışını, Başiskele Kampüsü’nde tanışma toplantısı ile gerçekleştirdi.

DEV KADRO 19 yıllık eğitim geçmişine sahip Bilgili Kültür Eğitim Kurumları her geçen yıl büyüyen kadrosunu bu yıl da genişleterek, bünyesine kattığı deneyimli öğretmenleri ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Genel Müdür İsmail Aydemir’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Eğitim Koordinatörü Saim Seçkin Aydemir, Mali İşler Koordinatörü İsmail Bozkurt, Başiskele Kampüsü ve İzmit Merkezde bulunan Kültür Özel Öğretim Kursu idareci ve öğretmenleri katıldı. 140 kişilik dev kadroyla gerçekleşen toplantıda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi. Tüm birim öğretmenleri ve zümreler sıcak bir ortamda bir araya gelmiş oldu. “ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Toplantıda Kültür Eğitim Kurumlarının vizyon ve misyonuna uygun olarak bugüne kadar yapılan ve 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılacaklar detaylı olarak konuşuldu. Öğrencilerin akademik kariyerleri kadar iyi birer birey olmaları içinde çalışılması gerektiğinin altı çizildi. Bilgili Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir yaptığı konuşmada; “Uzaktan eğitime geçildiği andan itibaren Kocaeli genelinde eğitime hız kesmeden devam edebilen nadir okullardan olmayı başardık. Bu başarıda emeği geçen teknik ekibe ve sisteme hızlı bir şekilde adapte olan siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim. Yaptığımız çalışmaların meyvesini LGS ve YKS sınavları sonuçlarıyla topladık. 2020-2021 eğitim öğretim yılında çok sevdiğimiz öğrencilerimizle buluşacağımız 21 Eylül’e kadar gerçekleştirilecek olan uzaktan eğitimde de yine Kocaeli’ne örnek teşkil edecek çalışmalar yapacağımıza eminim. Yeni eğitim öğretim sezonunun herkes için hayırlı olmasını temenni ederim.” İfadelerine yer verdi. Toplantının sonunda ise Bilgili Kültür Eğitim Kurumlarında 5, 10 ve 15. Yılını dolduran öğretmen ve personeller tebrik edildi.
Bilgili Kültür Eğitim Kurumları 2020- 2021 eğitim öğretim yılının açılışını, Başiskele Kampüsü’nde tanışma toplantısı ile gerçekleştirdi.

DEV KADRO

19 yıllık eğitim geçmişine sahip Bilgili Kültür Eğitim Kurumları her geçen yıl büyüyen kadrosunu bu yıl da genişleterek, bünyesine kattığı deneyimli öğretmenleri ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Genel Müdür İsmail Aydemir’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Eğitim Koordinatörü Saim Seçkin Aydemir, Mali İşler Koordinatörü İsmail Bozkurt, Başiskele Kampüsü ve İzmit Merkezde bulunan Kültür Özel Öğretim Kursu idareci ve öğretmenleri katıldı. 140 kişilik dev kadroyla gerçekleşen toplantıda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi. Tüm birim öğretmenleri ve zümreler sıcak bir ortamda bir araya gelmiş oldu.

“ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantıda Kültür Eğitim Kurumlarının vizyon ve misyonuna uygun olarak bugüne kadar yapılan ve 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılacaklar detaylı olarak konuşuldu. Öğrencilerin akademik kariyerleri kadar iyi birer birey olmaları içinde çalışılması gerektiğinin altı çizildi. Bilgili Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir yaptığı konuşmada; “Uzaktan eğitime geçildiği andan itibaren Kocaeli genelinde eğitime hız kesmeden devam edebilen nadir okullardan olmayı başardık. Bu başarıda emeği geçen teknik ekibe ve sisteme hızlı bir şekilde adapte olan siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim. Yaptığımız çalışmaların meyvesini LGS ve YKS sınavları sonuçlarıyla topladık. 2020-2021 eğitim öğretim yılında çok sevdiğimiz öğrencilerimizle buluşacağımız 21 Eylül’e kadar gerçekleştirilecek olan uzaktan eğitimde de yine Kocaeli’ne örnek teşkil edecek çalışmalar yapacağımıza eminim. Yeni eğitim öğretim sezonunun herkes için hayırlı olmasını temenni ederim.” İfadelerine yer verdi. Toplantının sonunda ise Bilgili Kültür Eğitim Kurumlarında 5, 10 ve 15. Yılını dolduran öğretmen ve personeller tebrik edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.