LASTİK İŞ

BİLİM TIR’I GÖLCÜK’DE

Eğitim 27.05.2019 - 17:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİLİM TIR’I GÖLCÜK’DE

Avrupa Birliği Destekli Bilim Karavanı 18 il gezdikten sonra bu gün Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere kapılarını açtı. Öğrenciler bilim karavanında eğitim aldı.

Avrupa birliği Destekli Bilim Karavanı 18 il gezdikten sonra bu gün Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere kapılarını açtı. Öğrenciler bilim karavanında eğitim aldı. Öğrencilere robotik kodlama, 3 boyutlu yazıcı ve Ahşap şekillendirme eğitimi vermek için Avrupa Birliği destekli Bilim Karavanı Şehrimde Projesi kapsamında bu gün Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere kapılarını açtı. Gün boyu Gölcük'te bulunan Bilim Karavanında gün boyu öğrenciler eğitim alacaklar.  Bilim Karavanı hakkında bilgi veren Mekatronik Mühendisi Mustafa Niksarlıoğlu; “Bilim Karavanı Şehrimde adlı proje kapsamında bu güne kadar 18 ilimizde çalışma yaptık. Bilim Karavanı Şehrimde adlı projesi Avrupa Birliği Destekli bir projedir. Toplam 20 ilimizde bu eğitimi vereceğiz. Bu 19. Günde yani bu gün Kocaeli Gölcük ilçesinin Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere eğitim vermek için burada gün boyu bulunuyoruz. Bilim Karavanında Mekatronik Mühendisi Mert Güler arkadaşımız öğrencilerimize robotik kodlama, 3 boyutlu yazıcı ve Ahşap şekillendirme eğitimini veriyor. Kocaeli'de 5 gün kalacağız. Bu günden sonra sırasıyla Başiskele ilçesi, ardından Kartepe, İzmit ve Körfez ilçelerinde birer gün eğitim verilecek. Öğrenciler ders saatlerine göre ayarlanarak her ders saatinde 15 öğrenciye eğitim verilecektir. Ardından Bursa'ya giderek orada eğitimler verildikten sonra projemiz tamamlanacak” dedi.   Fahri Haner
Avrupa Birliği Destekli Bilim Karavanı 18 il gezdikten sonra bu gün Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere kapılarını açtı. Öğrenciler bilim karavanında eğitim aldı.

Avrupa birliği Destekli Bilim Karavanı 18 il gezdikten sonra bu gün Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere kapılarını açtı. Öğrenciler bilim karavanında eğitim aldı.

Öğrencilere robotik kodlama, 3 boyutlu yazıcı ve Ahşap şekillendirme eğitimi vermek için Avrupa Birliği destekli Bilim Karavanı Şehrimde Projesi kapsamında bu gün Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere kapılarını açtı. Gün boyu Gölcük'te bulunan Bilim Karavanında gün boyu öğrenciler eğitim alacaklar. 
Bilim Karavanı hakkında bilgi veren Mekatronik Mühendisi Mustafa Niksarlıoğlu; “Bilim Karavanı Şehrimde adlı proje kapsamında bu güne kadar 18 ilimizde çalışma yaptık. Bilim Karavanı Şehrimde adlı projesi Avrupa Birliği Destekli bir projedir. Toplam 20 ilimizde bu eğitimi vereceğiz. Bu 19. Günde yani bu gün Kocaeli Gölcük ilçesinin Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde öğrencilere eğitim vermek için burada gün boyu bulunuyoruz. Bilim Karavanında Mekatronik Mühendisi Mert Güler arkadaşımız öğrencilerimize robotik kodlama, 3 boyutlu yazıcı ve Ahşap şekillendirme eğitimini veriyor. Kocaeli'de 5 gün kalacağız. Bu günden sonra sırasıyla Başiskele ilçesi, ardından Kartepe, İzmit ve Körfez ilçelerinde birer gün eğitim verilecek. Öğrenciler ders saatlerine göre ayarlanarak her ders saatinde 15 öğrenciye eğitim verilecektir. Ardından Bursa'ya giderek orada eğitimler verildikten sonra projemiz tamamlanacak” dedi.  
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.