LASTİK İŞ
ismail

BİLİM MERKEZİ 6 GÜN AÇIK

21.04.2015 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİLİM MERKEZİ 6 GÜN AÇIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla yapılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılan Kocaeli Bilim Merkezi’nin çalışma saatleri ve günleri belli oldu.

Kocaeli Bilim Merkezi’nin açık olacağı saat ve günler belli oldu   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla yapılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılan Kocaeli Bilim Merkezi’nin çalışma saatleri ve günleri belli oldu. Haftanın altı günü açık olacak Bilim Merkezi’ne ziyaretler ücretsiz olacak.   10.00-17.00 SAATLERİ ARASI ZİYARETE AÇIK “Bilen Gelsin Bilmeyen Gelsin” sloganıyla yola çıkan Kocaeli Bilim Merkezi açılış sonrası ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Her yaştan Kocaelilinin ilgi gösterdiği Bilim Merkezi, haftanın altı günü açık olacak. Pazartesi günleri kapalı olacak Bilim Merkezi, diğer günler 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.   GRUPLAR RANDEVU ALACAK Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Bilim Merkezi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Kocaeli Bilim Merkezi’ne on ve üzeri sayıda gruplar halinde gelecek ziyaretçiler için randevu alınması gerekiyor. Bilim Merkezi’nin 325 75 59 numaralı telefonundan gruplar için randevu alınabilir. Ayrıca www.kocaelibilimmerkezi.com ve Bilim Merkezi’nin sosyal medya adreslerinden merkez ile ilgili gelişmeler takip edilebiliyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla yapılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılan Kocaeli Bilim Merkezi’nin çalışma saatleri ve günleri belli oldu.

Kocaeli Bilim Merkezi’nin açık olacağı saat ve günler belli oldu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla yapılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılan Kocaeli Bilim Merkezi’nin çalışma saatleri ve günleri belli oldu. Haftanın altı günü açık olacak Bilim Merkezi’ne ziyaretler ücretsiz olacak.

 

10.00-17.00 SAATLERİ ARASI ZİYARETE AÇIK

“Bilen Gelsin Bilmeyen Gelsin” sloganıyla yola çıkan Kocaeli Bilim Merkezi açılış sonrası ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Her yaştan Kocaelilinin ilgi gösterdiği Bilim Merkezi, haftanın altı günü açık olacak. Pazartesi günleri kapalı olacak Bilim Merkezi, diğer günler 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

GRUPLAR RANDEVU ALACAK

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Bilim Merkezi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Kocaeli Bilim Merkezi’ne on ve üzeri sayıda gruplar halinde gelecek ziyaretçiler için randevu alınması gerekiyor. Bilim Merkezi’nin 325 75 59 numaralı telefonundan gruplar için randevu alınabilir. Ayrıca www.kocaelibilimmerkezi.com ve Bilim Merkezi’nin sosyal medya adreslerinden merkez ile ilgili gelişmeler takip edilebiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.