BİN İYİ KADIN ANKARA'YA GİDİYOR

Asayiş 29.11.2019 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİN İYİ KADIN ANKARA'YA GİDİYOR

Bin İYİ Kadın, Ankara’ya çıkarma yapacak İYİ Parti Kocaeli Teşkilatlarına bağlı 1000 kadın, 20 otobüsle 3 Aralık Salı günü Ankara’ya çıkarma yapacak. Ankara ziyareti öncesi basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Salı günü Ankara’da İYİ Parti olarak ‘Biz Anadoluyuz’ mesajını vereceğiz” dedi

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatlarına bağlı 1000 kadın, 3 Aralık Salı günü Ankara Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener’le buluşacak. İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Dönge’nin öncülüğünde 20 otobüsle Ankara’ya gidecek olan partili kadınlar, 2 Aralık Pazartesi gecesi saat 01.00’de İzmit Milli İrade Meydanı (Eski Perşembe Pazarı Alanı)’ndan hareket edecekler. İl Başkanı Yıldız ve Dönge, ziyaret öncesi il binasında ilçe kadın kolları temsilcileriyle basın toplantısı düzenleyerek ziyaret ve Genel Başkan Akşener’in kadınlarla yapacağı Grup Toplantısı ile ilgili bilgilendirme yaptılar. “GENEL BAŞKANIMIZLA HEMŞERİLERİNİ BULUŞTURACAĞIZ” İlk olarak konuşan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “3 Aralık’ta Sayın Genel Başkanımızla hemşerilerini buluşturacağız. Önümüzdeki hafta salı günü yaklaşık 1000 kadınımızla mecliste grup toplantısına katılacağız. Bu konuda ciddi emek harcayan teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir emek. 1000 tane partili kadınla genel merkeze giden başka bir parti yoktur” dedi. “20 OTOBÜS KALDIRACAĞIZ” Yıldız, “İYİ Parti olarak ‘Biz Anadoluyuz’ mesajını vermek istiyoruz. Daha önce gençlerimizle başlattık. Şimdi de kadınlarımızla gidiyoruz. Bir erken seçim olabileceğini de düşünerek çalışmalarımızı başlattık. Eski Perşembe Pazarı alanı önünde toplanıp gece 01.00’de hareket edeceğiz. Bizim için özel bir çalışma. Grup toplantısında ağırlık Kocaeli olacağı için sadece kadınlarımızla toplantı yapılacak. Saat 14.00 gibi Anıtkabir ziyaretimiz olacak. 20 otobüsle Ankara’ya çıkarma yapacağız. Biz büyüyen ve çok hızlı gelişen bir aileyiz. Siyasi yapımız kardeşlik hukuku üzerinde gelişti. Burada da kadınlarımız ve gençlerimizin teşkilat yapısının çok önemli bir konumu var” ifadelerini kullandı. ATAMIZIN HUZURUNDA OLACAĞIZ” Ardından Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, “Bizim için de çok özel olacak. 25 Kasım, Kadına Şiddetle Mücadele Günümüzdü. Bazı kadınlarımız şiddetin gününde, broşür dağıtırken Malatya ve Kayseri’de şiddete maruz kaldılar. 1000 kadınla da Atamızın huzurunda olmaktan da çok gurur duyacağız. Bu büyük bir emek. Küçümsenir hiçbir yanı yok. Hiçbir beklenti olmadan, kendi menfaatlerini düşünmeden çalışma yaptılar” şeklinde konuştu.
Bin İYİ Kadın, Ankara’ya çıkarma yapacak İYİ Parti Kocaeli Teşkilatlarına bağlı 1000 kadın, 20 otobüsle 3 Aralık Salı günü Ankara’ya çıkarma yapacak. Ankara ziyareti öncesi basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Salı günü Ankara’da İYİ Parti olarak ‘Biz Anadoluyuz’ mesajını vereceğiz” dedi

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatlarına bağlı 1000 kadın, 3 Aralık Salı günü Ankara Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener’le buluşacak. İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Dönge’nin öncülüğünde 20 otobüsle Ankara’ya gidecek olan partili kadınlar, 2 Aralık Pazartesi gecesi saat 01.00’de İzmit Milli İrade Meydanı (Eski Perşembe Pazarı Alanı)’ndan hareket edecekler. İl Başkanı Yıldız ve Dönge, ziyaret öncesi il binasında ilçe kadın kolları temsilcileriyle basın toplantısı düzenleyerek ziyaret ve Genel Başkan Akşener’in kadınlarla yapacağı Grup Toplantısı ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

“GENEL BAŞKANIMIZLA HEMŞERİLERİNİ BULUŞTURACAĞIZ”
İlk olarak konuşan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “3 Aralık’ta Sayın Genel Başkanımızla hemşerilerini buluşturacağız. Önümüzdeki hafta salı günü yaklaşık 1000 kadınımızla mecliste grup toplantısına katılacağız. Bu konuda ciddi emek harcayan teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir emek. 1000 tane partili kadınla genel merkeze giden başka bir parti yoktur” dedi.

“20 OTOBÜS KALDIRACAĞIZ”
Yıldız, “İYİ Parti olarak ‘Biz Anadoluyuz’ mesajını vermek istiyoruz. Daha önce gençlerimizle başlattık. Şimdi de kadınlarımızla gidiyoruz. Bir erken seçim olabileceğini de düşünerek çalışmalarımızı başlattık. Eski Perşembe Pazarı alanı önünde toplanıp gece 01.00’de hareket edeceğiz. Bizim için özel bir çalışma. Grup toplantısında ağırlık Kocaeli olacağı için sadece kadınlarımızla toplantı yapılacak. Saat 14.00 gibi Anıtkabir ziyaretimiz olacak. 20 otobüsle Ankara’ya çıkarma yapacağız. Biz büyüyen ve çok hızlı gelişen bir aileyiz. Siyasi yapımız kardeşlik hukuku üzerinde gelişti. Burada da kadınlarımız ve gençlerimizin teşkilat yapısının çok önemli bir konumu var” ifadelerini kullandı.
ATAMIZIN HUZURUNDA OLACAĞIZ”
Ardından Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, “Bizim için de çok özel olacak. 25 Kasım, Kadına Şiddetle Mücadele Günümüzdü. Bazı kadınlarımız şiddetin gününde, broşür dağıtırken Malatya ve Kayseri’de şiddete maruz kaldılar. 1000 kadınla da Atamızın huzurunda olmaktan da çok gurur duyacağız. Bu büyük bir emek. Küçümsenir hiçbir yanı yok. Hiçbir beklenti olmadan, kendi menfaatlerini düşünmeden çalışma yaptılar” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.