Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kandil gecelerinin ve Ramazan ayının yıldızıdır.

Asayiş 02.08.2013 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kandil gecelerinin ve Ramazan ayının yıldızıdır.

İşeri'nin Kadir Gecesi mesajı

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kandil gecelerinin ve Ramazan ayının yıldızıdır. Zira karanlığın yerine aydınlığı, cehaletin yerine bilimi, savaşın yerine barışı, şiddet ve zulmün yerine hukuk ve adaleti, kin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörüyü öneren yüce Kur’an, mübarek Kadir Gecesi'nde inmeye başlamıştır. Tırmanan iç ve dış sorunlarımızın çözülebilmesi için ülkemiz insanlarını ötekileştirmemeliyiz, zorlukları birlikte aşma iradesini göstermeliyiz ve umutlarımızı canlı tutmalıyız. Bu itibarla vatandaşlarımızın mübarek Kadir Gecesi'ni en içten duygularımla tebrik eder, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler getirmesini dilerim. İsmet İŞERİ CHP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI      Tüm  vatandaşlarımızın mübarek Kadir Gecesi'ni en içten duygularımızla tebrik eder, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler getirmesini dileriz.CHP İLÇE YÖNETİMİ
İşeri'nin Kadir Gecesi mesajı

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kandil gecelerinin ve Ramazan ayının yıldızıdır. 

Zira karanlığın yerine aydınlığı, cehaletin yerine bilimi, savaşın yerine barışı, şiddet ve zulmün yerine hukuk ve adaleti, kin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörüyü öneren yüce Kur’an, mübarek Kadir Gecesi'nde inmeye başlamıştır. 

Tırmanan iç ve dış sorunlarımızın çözülebilmesi için ülkemiz insanlarını ötekileştirmemeliyiz, zorlukları birlikte aşma iradesini göstermeliyiz ve umutlarımızı canlı tutmalıyız. 

Bu itibarla vatandaşlarımızın mübarek Kadir Gecesi'ni en içten duygularımla tebrik eder, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler getirmesini dilerim. 

İsmet İŞERİ 
CHP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI 
 
 
 
 
 
Tüm  vatandaşlarımızın mübarek Kadir Gecesi'ni en içten duygularımızla tebrik eder, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler getirmesini dileriz.
CHP İLÇE YÖNETİMİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.