LASTİK İŞ
ismail

BİN FİDAN DAĞITILACAK !

Gölcük 25.02.2015 - 21:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİN FİDAN DAĞITILACAK !

Orman İşletme Müdür yardımcısı Nurgül Sertli, Orman Haftası kutlamaları kapsamında bin tane fidan dağıtımı yapılacağını ifade etti.

Orman İşletme Müdür yardımcısı Nurgül Sertli ağaç kaçakçılığı hakkında önemli bilgiler verdi. Sertli ağaç kaçakçılığını önlemek için ekibin sürekli hazır beklediğini ifade etti. Sertli "Kar yağışından sonra yüksek kesimlere çıkmak imkansız. Şu an kar nedeni ile yükseklere çıkamıyoruz. Bu süreçte kaçakçılığın olması da imkansız. Çünkü kimse bu yolları kullanamıyor. Ama biz yine de ekibimizi hazır bekletiyoruz. Her hangi bir ihbarda hemen müdahale edecek şekilde görevlerinin başında. Vatandaşımızdan rica ediyoruz. Böyle bir durumla karşılaştıklarında duyduklarında hemen 177'yi arasınlar. Ekimiz hemen olaya müdahale edecektir" dedi.  ORMAN HAFTASI KUTLANACAK 21 Mart Ormancılık Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Sertli bine yakın fidan dağıtacaklarını ifade etti. Sertli "Şu an yağışlar nedeni ile fidan dikimi yapamıyoruz. Çünkü toprak çamur. Havalar biraz daha açtıktan sonra fidan dikmeye devam edeceğiz. 21 Mart Orman Haftası. Bir yandan bunun hazırlığı içindeyiz. 21 Mart'a kadar bin tane fidan dağıtımı yapacağız. Özellikle Karamürsel tarafında dikim yapılacak. Ayrıca Sincap Tiyatro grubumuz okullarda çocuklara tiyatro gösterisi yapacak. Bu oyunlarda kaçakçılığın ne kadar yanlış bir davranış olduğunu ve orman yangınlarını önlemek için neler yapılması gerektiği konularına değinilecek" dedi. İlçemizde toprak kayması problemlerinin zaman zaman yaşandığını ancak şu an ormanlarda önemli bir sorunun olmadığını belirten Sertli "Toprak kayması sorunuyla mücadele etmek için fidan dikmeye devam edeceğiz" dedi. 
Orman İşletme Müdür yardımcısı Nurgül Sertli, Orman Haftası kutlamaları kapsamında bin tane fidan dağıtımı yapılacağını ifade etti.
Orman İşletme Müdür yardımcısı Nurgül Sertli ağaç kaçakçılığı hakkında önemli bilgiler verdi. Sertli ağaç kaçakçılığını önlemek için ekibin sürekli hazır beklediğini ifade etti. Sertli "Kar yağışından sonra yüksek kesimlere çıkmak imkansız. Şu an kar nedeni ile yükseklere çıkamıyoruz. Bu süreçte kaçakçılığın olması da imkansız. Çünkü kimse bu yolları kullanamıyor. Ama biz yine de ekibimizi hazır bekletiyoruz. Her hangi bir ihbarda hemen müdahale edecek şekilde görevlerinin başında. Vatandaşımızdan rica ediyoruz. Böyle bir durumla karşılaştıklarında duyduklarında hemen 177'yi arasınlar. Ekimiz hemen olaya müdahale edecektir" dedi. 
ORMAN HAFTASI KUTLANACAK
21 Mart Ormancılık Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Sertli bine yakın fidan dağıtacaklarını ifade etti. Sertli "Şu an yağışlar nedeni ile fidan dikimi yapamıyoruz. Çünkü toprak çamur. Havalar biraz daha açtıktan sonra fidan dikmeye devam edeceğiz. 21 Mart Orman Haftası. Bir yandan bunun hazırlığı içindeyiz. 21 Mart'a kadar bin tane fidan dağıtımı yapacağız. Özellikle Karamürsel tarafında dikim yapılacak. Ayrıca Sincap Tiyatro grubumuz okullarda çocuklara tiyatro gösterisi yapacak. Bu oyunlarda kaçakçılığın ne kadar yanlış bir davranış olduğunu ve orman yangınlarını önlemek için neler yapılması gerektiği konularına değinilecek" dedi. İlçemizde toprak kayması problemlerinin zaman zaman yaşandığını ancak şu an ormanlarda önemli bir sorunun olmadığını belirten Sertli "Toprak kayması sorunuyla mücadele etmek için fidan dikmeye devam edeceğiz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.