LASTİK İŞ
ismail

BİNALİ YILDIRIM KOCAELİ'YE GELİYOR

Kocaeli 18.10.2018 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİNALİ YILDIRIM KOCAELİ'YE GELİYOR

Kocaeli’nin ilk metro projesi olan Gebze-Darıca Metrosunun temel atma törenine TBMM Başkanı Binali Yıldırım da katılacak.

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan Gebze-Darıca metrosunun kazı çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Kocaeli’nin ilk metro hattı olma özelliğini taşıyan Gebze-Darıca metrosunun tanıtım toplantısı ise dün yapıldı. Toplatıda, metronun çalışacağı güzergâh, proje kapsamında yapılacak katlı otoparklar ve çalışma sistemleri hakkında İbrahim Karaosmanoğlu bir sunum yaptı. TEMEL ATMA TÖRENİ Projenin 20 Ekim Cumartesi günü saat 10.30’da Gebze Kent Meydanı’nda temel atma töreni gerçekleştirilecek. Törene Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da katılacak.
Kocaeli’nin ilk metro projesi olan Gebze-Darıca Metrosunun temel atma törenine TBMM Başkanı Binali Yıldırım da katılacak.

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan Gebze-Darıca metrosunun kazı çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Kocaeli’nin ilk metro hattı olma özelliğini taşıyan Gebze-Darıca metrosunun tanıtım toplantısı ise dün yapıldı. Toplatıda, metronun çalışacağı güzergâh, proje kapsamında yapılacak katlı otoparklar ve çalışma sistemleri hakkında İbrahim Karaosmanoğlu bir sunum yaptı.

TEMEL ATMA TÖRENİ

Projenin 20 Ekim Cumartesi günü saat 10.30’da Gebze Kent Meydanı’nda temel atma töreni gerçekleştirilecek. Törene Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.