LASTİK İŞ
ismail

BİNANIN TAVANI ÇÖKTÜ !

Gölcük 21.09.2019 - 09:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİNANIN TAVANI ÇÖKTÜ !

Gölcük Merkez Mahallesi 11 sokakta bulunan ve tadilatı yapılan bina bu sabah saat 07 sularında binanın üst tavanı çöktü.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Merkez Mahallesi 11. sokakta bulunan eski bir binaın tadilatı sırasında binanın tavanı çöktü. İzinsiz olarak yapıldığı iddia edilen tadilatın geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü tarafından mühürlendiği belirtildi. Binanın içerisinde çalışan bir işçi kalıyordu. İşçinin sabah namazına gitmesi bir faciayı önlenmiş oldu. Binanın gürültü sesleri duyan mahalle halkı deprem oluyor diye sokağa fırladılar. Halkın haber vermesiyle Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri ile Gölcük Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri olay yerine geldiler. Olayla ilgili kısa açıklama yapan Gölcük Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Vedat Eren; “ Buradaki bina çok eski bir bina. Bir şirket tarafından izinsiz olarak onarımı yapılıyordu. Biz yapılan binanın çok eski ve bu bina onarımla güçlenemez raporunu yazarak binayı mühürledik. Çünkü sağlıksız bir bina oluşu yapılan incelemelerde ortaya çıktı. Bu nedenle binanın tamiratını yapılmasın diye mühürledik” dedi. Fahri Haner     
Gölcük Merkez Mahallesi 11 sokakta bulunan ve tadilatı yapılan bina bu sabah saat 07 sularında binanın üst tavanı çöktü.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Merkez Mahallesi 11. sokakta bulunan eski bir binaın tadilatı sırasında binanın tavanı çöktü. İzinsiz olarak yapıldığı iddia edilen tadilatın geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü tarafından mühürlendiği belirtildi.

Binanın içerisinde çalışan bir işçi kalıyordu. İşçinin sabah namazına gitmesi bir faciayı önlenmiş oldu. Binanın gürültü sesleri duyan mahalle halkı deprem oluyor diye sokağa fırladılar. Halkın haber vermesiyle Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri ile Gölcük Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri olay yerine geldiler.

Olayla ilgili kısa açıklama yapan Gölcük Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Vedat Eren; “ Buradaki bina çok eski bir bina. Bir şirket tarafından izinsiz olarak onarımı yapılıyordu. Biz yapılan binanın çok eski ve bu bina onarımla güçlenemez raporunu yazarak binayı mühürledik. Çünkü sağlıksız bir bina oluşu yapılan incelemelerde ortaya çıktı. Bu nedenle binanın tamiratını yapılmasın diye mühürledik” dedi.

Fahri Haner 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.