LASTİK İŞ
ismail

BİNLERCE FOTOĞRAFLA TÜRKİYE HARİTASI OLUŞTURULDU

Gündem 22.04.2020 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİNLERCE FOTOĞRAFLA TÜRKİYE HARİTASI OLUŞTURULDU

Gölcük Belediyesi, 23 Nisan’da Türkiye’ye örnek projeye imza attı

Gölcük Belediyesi, Korona Virüsü tedbirleri nedeniyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında çocuklarımızı bir araya getiremedi ama örnek bir proje ile fotoğraflarını bir araya getirdi.   BİNLERCE FOTOĞRAF GÖNDERİLDİ   Gölcük Belediyesi’nin: “Haydi Çocuklar! Evinizde; Atatürk fotoğraflarıyla ya da Türk Bayrağı ile çekildiğiniz fotoğrafları gönderin, bu fotoğraflarla; Türkiye Haritasında Atatürk ve Türk Bayrağını birlikte oluşturalım” çağrısına, binlerce fotoğraf gönderildi. Fotoğraflarla oluşturulan Atatürklü ve Türk Bayraklı, Türkiye Haritası, billboardlar da ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.    BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK   Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Hakimiyetin kayıtsız şartsız, aziz milletimize aile olduğunu tüm dünyaya ilan eden TBMM’nin açılışının 100.yılını kutlamanın coşkusu ve mutluluğunu yaşıyoruz.   DONANMA KENTİ GÖLCÜK’E YAKIŞAN BİR TABLO   Korona Virüs tedbirleri nedeniyle sizlerle bir arada olamasak da, hep birlikte; birlik ve beraberliğimizi gösteren örnek bir projeyi gerçekleştirdik. Gönderdiğiniz Türk Bayraklı ve Atatürklü fotoğrafla Türkiye Haritasını oluşturduk. Donanma Kenti Gölcük'e yakışan bu muhteşem tablo, geleceğimizin emin ellerde olduğunu göstermektedir.   TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAK   Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ilelebet payidar kalacak ve Şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımız mavi göklerde dalgalanmaya devam edecektir. Sevgili Çocuklar, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, gözlerinizden öpüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.
Gölcük Belediyesi, 23 Nisan’da Türkiye’ye örnek projeye imza attı

Gölcük Belediyesi, Korona Virüsü tedbirleri nedeniyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında çocuklarımızı bir araya getiremedi ama örnek bir proje ile fotoğraflarını bir araya getirdi.

 

BİNLERCE FOTOĞRAF GÖNDERİLDİ

 

Gölcük Belediyesi’nin: “Haydi Çocuklar! Evinizde; Atatürk fotoğraflarıyla ya da Türk Bayrağı ile çekildiğiniz fotoğrafları gönderin, bu fotoğraflarla; Türkiye Haritasında Atatürk ve Türk Bayrağını birlikte oluşturalım” çağrısına, binlerce fotoğraf gönderildi. Fotoğraflarla oluşturulan Atatürklü ve Türk Bayraklı, Türkiye Haritası, billboardlar da ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. 

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Hakimiyetin kayıtsız şartsız, aziz milletimize aile olduğunu tüm dünyaya ilan eden TBMM’nin açılışının 100.yılını kutlamanın coşkusu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

DONANMA KENTİ GÖLCÜK’E YAKIŞAN BİR TABLO

 

Korona Virüs tedbirleri nedeniyle sizlerle bir arada olamasak da, hep birlikte; birlik ve beraberliğimizi gösteren örnek bir projeyi gerçekleştirdik. Gönderdiğiniz Türk Bayraklı ve Atatürklü fotoğrafla Türkiye Haritasını oluşturduk. Donanma Kenti Gölcük'e yakışan bu muhteşem tablo, geleceğimizin emin ellerde olduğunu göstermektedir.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAK

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ilelebet payidar kalacak ve Şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımız mavi göklerde dalgalanmaya devam edecektir.

Sevgili Çocuklar, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, gözlerinizden öpüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.