LASTİK İŞ

BİR DAMLA KAN HAYAT KURTARIR

12.11.2015 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİR DAMLA KAN HAYAT KURTARIR

Kızılay haftası nedeni ile Kocaeli Kızılay ve Gölcük Belediyesi iş birliği ile belediye binasında kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Savaşta ve barışta, doğal afetlerde, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay’nın Kocaeli genelinde yaptığı kan bağışı kampanyalarına Gölcük Belediyesi’de destek oldu. Kan bağışına destek verdikleri için Gölcük Belediyesine teşekkür eden Türk Kızılayı Kocaeli şubesi yetkilileri, ”Türk Kızılayı hastanelerimizde hastalık ve ameliyat durumlarındaki kan ihtiyacını düzenli bağışçılarımız sayesinde karşılıyor. Olağanüstü durumlar için de stoklarımızla hazır bekliyoruz. Ancak bu stokların tükenmemesi için kullanılan kan ürününün yerine yenisi koymak gerekir. Bu nedenle müsait zamanlarımızda, sevdiklerimiz sağlıklıyken, bir afet olmamışken kan bağışı yapalım ki oluşabilecek her türlü duruma hazırlıklı olalım" şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kızılay önemli işlere imza atan bir kurumdur. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Kızılay haftası vesilesi ile kurum çalışanlarımızla birlikte kan bağışı yaparak Kızılay faaliyetlerine katkıda bulunmayı bir yurttaşlık görevidir" dedi. Kızılay bu günde Belediye binasında kan bağışı yapmak isteyenlerden kan alacak.
Kızılay haftası nedeni ile Kocaeli Kızılay ve Gölcük Belediyesi iş birliği ile belediye binasında kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Savaşta ve barışta, doğal afetlerde, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay’nın Kocaeli genelinde yaptığı kan bağışı kampanyalarına Gölcük Belediyesi’de destek oldu.

Kan bağışına destek verdikleri için Gölcük Belediyesine teşekkür eden Türk Kızılayı Kocaeli şubesi yetkilileri, ”Türk Kızılayı hastanelerimizde hastalık ve ameliyat durumlarındaki kan ihtiyacını düzenli bağışçılarımız sayesinde karşılıyor. Olağanüstü durumlar için de stoklarımızla hazır bekliyoruz. Ancak bu stokların tükenmemesi için kullanılan kan ürününün yerine yenisi koymak gerekir. Bu nedenle müsait zamanlarımızda, sevdiklerimiz sağlıklıyken, bir afet olmamışken kan bağışı yapalım ki oluşabilecek her türlü duruma hazırlıklı olalım" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kızılay önemli işlere imza atan bir kurumdur. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Kızılay haftası vesilesi ile kurum çalışanlarımızla birlikte kan bağışı yaparak Kızılay faaliyetlerine katkıda bulunmayı bir yurttaşlık görevidir" dedi.
Kızılay bu günde Belediye binasında kan bağışı yapmak isteyenlerden kan alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.