LASTİK İŞ
ismail

BİR GİDEN BİR DAHA GİDİYOR

Değirmendere 14.01.2019 - 18:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİR GİDEN BİR DAHA GİDİYOR

Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yaklaşık bir ay önce Mavi Deniz Balık Restoranıo hizmette girdi. Nezih bir ortamda hizmet veren Mavi Deniz Balık Resteurant işletmecisi eski balıkçılardan Ali Küçükaydın yapıyor.

Yaklaşık bir ay önce Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesinde Mavi Deniz Balık Restorantı açılarak nezih bir ortam hizmet vermeye başladı. Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yaklaşık bir ay önce Mavi Deniz Balık Resteurant hizmette girdi. Nezih bir ortamda hizmet veren Mavi Deniz Balık Restoran işletmecisi eski balıkçılardan Ali Küçükaydın yaptığı açıklamada şunları söyledi. İşletmeci Ali Küçükaydın; “Değirmendere'ye yeni bir Mavi Deniz Balık Restorant'ı kazandırdık. Yeni açılan Restorantımızda çalışan personellerimizle birlikte nezih bir ortamda hizmet veriyoruz. Bizim tek amacımız mekanımıza gelen müşterilerimiz memnun ve mutlu ayrılmasıdır. Bizde müşterilerimizi memnun etmek için öncelikle balık çeşitlerimizi arttırdık. Müşterimiz hangi çeşit balık istediğinde bizde bulunur. Aynı zamanda balık çorbası, balık köfte, Karides güveç, kalamar ve mevsimin tüm balık çeşitleri bizde mevcuttur. Aynı zamanda kilo ile pişmiş balık satışlarımız vardır. Herkesin bu nezih ortamda hizmet veren Mavi Deniz Balık Resteuranttımıza uğramasını istiyoruz” dedi. Fahri Haner    
Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yaklaşık bir ay önce Mavi Deniz Balık Restoranıo hizmette girdi. Nezih bir ortamda hizmet veren Mavi Deniz Balık Resteurant işletmecisi eski balıkçılardan Ali Küçükaydın yapıyor.

Yaklaşık bir ay önce Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesinde Mavi Deniz Balık Restorantı açılarak nezih bir ortam hizmet vermeye başladı.

Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yaklaşık bir ay önce Mavi Deniz Balık Resteurant hizmette girdi. Nezih bir ortamda hizmet veren Mavi Deniz Balık Restoran işletmecisi eski balıkçılardan Ali Küçükaydın yaptığı açıklamada şunları söyledi. İşletmeci Ali Küçükaydın; “Değirmendere'ye yeni bir Mavi Deniz Balık Restorant'ı kazandırdık. Yeni açılan Restorantımızda çalışan personellerimizle birlikte nezih bir ortamda hizmet veriyoruz. Bizim tek amacımız mekanımıza gelen müşterilerimiz memnun ve mutlu ayrılmasıdır. Bizde müşterilerimizi memnun etmek için öncelikle balık çeşitlerimizi arttırdık. Müşterimiz hangi çeşit balık istediğinde bizde bulunur. Aynı zamanda balık çorbası, balık köfte, Karides güveç, kalamar ve mevsimin tüm balık çeşitleri bizde mevcuttur. Aynı zamanda kilo ile pişmiş balık satışlarımız vardır. Herkesin bu nezih ortamda hizmet veren Mavi Deniz Balık Resteuranttımıza uğramasını istiyoruz” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.