LASTİK İŞ
ismail

BİR TON BAKLAVA DAĞITILACAK

03.10.2017 - 14:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİR TON BAKLAVA DAĞITILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gaziantep il ve ilçe Dernekleri Federasyonu’nun birlikte düzenlediği 1. Gaziantep Tanıtım Günleri 6-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yöresel, kültürel her türlü ürünün sergileneceği tanıtım günleri şimdiden çok renkli geçmeye aday. Tanıtım günlerinde birbirinden ilginç yarışmalar ve ikramlar yer alacak. Tanıtım günleri 10 gün boyunca Uluslararası Fuar Merkezi’nde ziyaretçilere açık olacakken organizasyon ile ilgili Antikkapı’da basın toplantısı düzenlendi.   BASIN TOPLANTISI Antikkapı’da düzenlenen toplantıya Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Türkiye Gaziantep il ve ilçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut ve dernek başkanları ve basın mensupları katıldı. Toplantıda Konuşan Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü koordinasyonunda güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacağız Daha önce Milli İrade Meydanı’nda yapılan bu etkinlik Uluslararası Fuar Merkezi’nde devam edecek” dedi.   ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ’DE Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılan etkinliğin çok renkli geçeceğinin altını çizerek” Türkiye’nin pek çok bölgesinde tanıtım günleri icra ediliyor. Bu anlamda Türkiye’de iyi bir açılım. Gaziantep değerli bir ilimiz. Kocaeli’de bulunan Gazianteplilerle böyle bir organizasyonda birlikte olmak ile büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Gaziantep Tanıtım Günleri Uluslararası Fuar Merkezi’nde yeni konseptiyle misafirlerini ağırlıyor olacak.” Şeklinde konuştu.   GAZİANTEP YAŞATILACAK Tanıtım günleri ile ilgili bilgi veren Türkiye Gaziantep İl ve İçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut “Gaziantep deyince akla yemek geliyor. Biz biraz bunun dışına çıktık. Sanayisini ve değişik kültürlerini de görülmesi anlamında ciddi emek harcadık. Büyükşehir Belediyemiz ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü çok uzun bir çalışma yaptılar. 6-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Gaziantep Tanıtım Günleri, Gaziantep’in sanayisi, el dokumaları, bakırcılığı gibi öğeleri birebir yaşayacağız. Gaziantep’e gitmiş gibi olacağız. Gaziantep’in işine yıllarını vermiş ustaları burada olacaklar. 10 gün boyunca Kocaeli halkına Marmara bölgesine hünerlerini sergileyecekler. Tanıtım günlerinin başından sonuna kadar her gün bir aktivite var. Yerel sanatçılarımızın konserleri var. Burada sonuna kadar Gaziantep’i yaşatma konusunda mücadele var” şeklinde konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gaziantep il ve ilçe Dernekleri Federasyonu’nun birlikte düzenlediği 1. Gaziantep Tanıtım Günleri 6-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yöresel, kültürel her türlü ürünün sergileneceği tanıtım günleri şimdiden çok renkli geçmeye aday. Tanıtım günlerinde birbirinden ilginç yarışmalar ve ikramlar yer alacak. Tanıtım günleri 10 gün boyunca Uluslararası Fuar Merkezi’nde ziyaretçilere açık olacakken organizasyon ile ilgili Antikkapı’da basın toplantısı düzenlendi.
 
BASIN TOPLANTISI
Antikkapı’da düzenlenen toplantıya Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Türkiye Gaziantep il ve ilçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut ve dernek başkanları ve basın mensupları katıldı. Toplantıda Konuşan Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü koordinasyonunda güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacağız Daha önce Milli İrade Meydanı’nda yapılan bu etkinlik Uluslararası Fuar Merkezi’nde devam edecek” dedi.
 
ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ’DE
Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılan etkinliğin çok renkli geçeceğinin altını çizerek” Türkiye’nin pek çok bölgesinde tanıtım günleri icra ediliyor. Bu anlamda Türkiye’de iyi bir açılım. Gaziantep değerli bir ilimiz. Kocaeli’de bulunan Gazianteplilerle böyle bir organizasyonda birlikte olmak ile büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Gaziantep Tanıtım Günleri Uluslararası Fuar Merkezi’nde yeni konseptiyle misafirlerini ağırlıyor olacak.” Şeklinde konuştu.
 
GAZİANTEP YAŞATILACAK
Tanıtım günleri ile ilgili bilgi veren Türkiye Gaziantep İl ve İçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut “Gaziantep deyince akla yemek geliyor. Biz biraz bunun dışına çıktık. Sanayisini ve değişik kültürlerini de görülmesi anlamında ciddi emek harcadık. Büyükşehir Belediyemiz ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü çok uzun bir çalışma yaptılar. 6-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Gaziantep Tanıtım Günleri, Gaziantep’in sanayisi, el dokumaları, bakırcılığı gibi öğeleri birebir yaşayacağız. Gaziantep’e gitmiş gibi olacağız. Gaziantep’in işine yıllarını vermiş ustaları burada olacaklar. 10 gün boyunca Kocaeli halkına Marmara bölgesine hünerlerini sergileyecekler. Tanıtım günlerinin başından sonuna kadar her gün bir aktivite var. Yerel sanatçılarımızın konserleri var. Burada sonuna kadar Gaziantep’i yaşatma konusunda mücadele var” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.