LASTİK İŞ

''BİR TUTKUDUR DEĞİRMENDEREM'' KAHVALTIDA BULUŞTU

Değirmendere 30.05.2016 - 19:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''BİR TUTKUDUR DEĞİRMENDEREM'' KAHVALTIDA BULUŞTU

Mustafa Onur ve Sami Cansu'nun kurucusu olduğu Bir Tutkudur Değirmenderem Yaza Merhaba 2016 kahvaltı buluşması Değirmendere Veçera Plus'ta gerçekleşti.

Facebook gurubu Bir Tutkudur Değirmenderem'den yapılan duyurular ile davet edilen üyelerden bir kısmının katıldığı kahvaltı buluşmasında eski dostlar bir araya gelerek anılarını paylaştı. Birlikte geçirilen güzel bir kaç saat ardından en kısa zamanda tekrarlanması dileğiyle gurup üyeleri bu buluşmadan memnuniyetlerini ifade ettiler. "Dünü bugüne ve yarına taşımak, yaşatmak hedefiyle" sloganı ile yola çıkan gurupta Değirmendere'nin her kesiminden insanlarla yapılan ropörtajlara ve eski fotoğraflara yer veriliyor. Bu vesile ile yeni tanışan bir çok insan ve hatta akrabalık bağlarını bu sayede öğrenenler oluyor. Gurup hakkında bilgi veren Sami Cansu, aylar önce Facebook Londra ofisinden aranarak topluma pozitif katkı sağlayan guruplar arasında bulunduklarını öğrenmekten çok mutlu olduğunu ve bu konudaki çabalarının Mustafa Onur'un da desteğiyle süreceğini ifade ediyor.
Mustafa Onur ve Sami Cansu'nun kurucusu olduğu Bir Tutkudur Değirmenderem Yaza Merhaba 2016 kahvaltı buluşması Değirmendere Veçera Plus'ta gerçekleşti.

Facebook gurubu Bir Tutkudur Değirmenderem'den yapılan duyurular ile davet edilen üyelerden bir kısmının katıldığı kahvaltı buluşmasında eski dostlar bir araya gelerek anılarını paylaştı. Birlikte geçirilen güzel bir kaç saat ardından en kısa zamanda tekrarlanması dileğiyle gurup üyeleri bu buluşmadan memnuniyetlerini ifade ettiler. "Dünü bugüne ve yarına taşımak, yaşatmak hedefiyle" sloganı ile yola çıkan gurupta Değirmendere'nin her kesiminden insanlarla yapılan ropörtajlara ve eski fotoğraflara yer veriliyor. Bu vesile ile yeni tanışan bir çok insan ve hatta akrabalık bağlarını bu sayede öğrenenler oluyor.

Gurup hakkında bilgi veren Sami Cansu, aylar önce Facebook Londra ofisinden aranarak topluma pozitif katkı sağlayan guruplar arasında bulunduklarını öğrenmekten çok mutlu olduğunu ve bu konudaki çabalarının Mustafa Onur'un da desteğiyle süreceğini ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.