Birim Müdürleri İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret etti

18.07.2013 - 21:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Birim Müdürleri İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Gölcük Belediyesi Birim Müdürlerinden, İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak ve Eğitim Kültür Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırımı makamında ziyaret edip yeni görevinde başarılar temennisinde bulunup bir çiçek takdim ettiler. Yapılan ziyaretten çok mutlu olan Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, Gölcük Belediyesi Birim Müdürlerine teşekkür etti. Ziyarette Gölcük İlçe genelinde İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinden de bahseden Müdür Sabri Yıldırım, Mübarek Ramazan ayı süresinde ekiplerimiz İlçe genelinde 7/24 hizmet vererek vatandaşların huzur ve güvenini korumaya devam ediyorlar dedi.

Gölcük Belediyesi Birim Müdürlerinden, İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak ve Eğitim Kültür Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırımı makamında ziyaret edip yeni görevinde başarılar temennisinde bulunup bir çiçek takdim ettiler.

Yapılan ziyaretten çok mutlu olan Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, Gölcük Belediyesi Birim Müdürlerine teşekkür etti. Ziyarette Gölcük İlçe genelinde İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinden de bahseden Müdür Sabri Yıldırım, Mübarek Ramazan ayı süresinde ekiplerimiz İlçe genelinde 7/24 hizmet vererek vatandaşların huzur ve güvenini korumaya devam ediyorlar dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.