LASTİK İŞ

BİRİNCİ KÜME PAZAR GÜNÜ START ALACAK

Spor 30.11.2017 - 10:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİRİNCİ KÜME PAZAR GÜNÜ START ALACAK

Kocaeli 1. Amatör Küme Liglerinde, 2. Yarı bir haftalık aranın ardından cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan maçlar ile start alacak. A ve B Gruplarında ilçemizi temsil eden Asarköyspor, Hisareynspor ve Şirinköyspor, 2. Yarı maçlarını Pazar günü oynayacaklar

2 İÇERDE, BİR DIŞARIDAYIZ İlçemizi Kocaeli Birinci Amatör Küme A ve B Gruplarında temsil eden takımlarımız 2. Yaıya hazırlar. A Grubunda yer alan Asarköyspor, ligin ilk yarısını 12 puanla 7. Sırada tamamlarken, son haftalarda kaybettiği lüzumsuz puan kayıpları ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Hisareynspor, ligin 2. Yarısında ilk maçını 3 Aralık Pazar günü saat 12.00 sa kendi sahasında Yavuzspor ile oynayacak.  B Grubundaki Hisareynspor ilk yarıyı 19 puanla 2. Sırada tamamlayarak müthiş bir performans gösterdi. İlk yarının flaş ekibi Hisareynspor, 2. Yarıya kendi evinde oynayacağı Bağçeşmespor maçı ile start verecek. Hisareyn Stadı'nda Saat 14.00 da oynanacak olan maçta, Hisareynspor'un amacı galip gelmek.  Birinci Küme B Grubundaki en istikrarsız temsilcimiz ise Şirinköyspor. Şirinköyspor ligin ilk yarısını 7 puanla 8. Sırada ve düşme hattının hemen üstünde tamamlamıştı. Şirinköyspor Pazar günü deplasmanda grup lideri Gebze Tayfunspor'un konuğu olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Kocaeli 1. Amatör Küme Liglerinde, 2. Yarı bir haftalık aranın ardından cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan maçlar ile start alacak. A ve B Gruplarında ilçemizi temsil eden Asarköyspor, Hisareynspor ve Şirinköyspor, 2. Yarı maçlarını Pazar günü oynayacaklar

2 İÇERDE, BİR DIŞARIDAYIZ
İlçemizi Kocaeli Birinci Amatör Küme A ve B Gruplarında temsil eden takımlarımız 2. Yaıya hazırlar. A Grubunda yer alan Asarköyspor, ligin ilk yarısını 12 puanla 7. Sırada tamamlarken, son haftalarda kaybettiği lüzumsuz puan kayıpları ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Hisareynspor, ligin 2. Yarısında ilk maçını 3 Aralık Pazar günü saat 12.00 sa kendi sahasında Yavuzspor ile oynayacak. 
B Grubundaki Hisareynspor ilk yarıyı 19 puanla 2. Sırada tamamlayarak müthiş bir performans gösterdi. İlk yarının flaş ekibi Hisareynspor, 2. Yarıya kendi evinde oynayacağı Bağçeşmespor maçı ile start verecek. Hisareyn Stadı'nda Saat 14.00 da oynanacak olan maçta, Hisareynspor'un amacı galip gelmek. 
Birinci Küme B Grubundaki en istikrarsız temsilcimiz ise Şirinköyspor. Şirinköyspor ligin ilk yarısını 7 puanla 8. Sırada ve düşme hattının hemen üstünde tamamlamıştı. Şirinköyspor Pazar günü deplasmanda grup lideri Gebze Tayfunspor'un konuğu olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.