LASTİK İŞ

BİRİNCİ KÜME TAKIMLARIMIZ İYİ BAŞLAMADI

Spor 02.10.2017 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİRİNCİ KÜME TAKIMLARIMIZ İYİ BAŞLAMADI

Kocaeli 1. Amatör Küme maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. İlçemizi 1. Kümede temsil eden Şirinköyspor kendi evinde oynadığı ilk maçta, Yavuzspor ile 1-1 berabere kalırken, Şirinköyspor kendi evinde, Hisareynspor ise deplasmanda oynadıkları maçları kaybederek, sezona mağlubiyetle başladılar.

Bu arada, hafta sonu Antalya’da gerçekleşecek olan, KASKF 4. Başkanlar Kurulu Toplantısı nedeniyle, hafta sonu oynanacak olan, Amatör Süper Lig ve 1. Küme Maçları ertelendi   ŞİRİNKÖYSPOR FARKLI MAĞLUP OLDU Kocaeli Amatör Süper Lig maçlarının ardından, geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli 1. Amatyör Küme maçları da start aldı. İlçemizi 1. Küme A Grubunda temsil eden Şirinköyspor kendi evinde oynadığı ilk maçta, Gebze Tayfunspor’a 4-1 yenilmekten kurtulamadı. Şirnköyspor, maçın 35. Dakikasında Celal’in kırmızı kart görmesiyle birlikte, iyice oyundan düştü ve maçı farklı şekilde kaybederek, sezona puansız başladı. Bu arada, Şirinköyspor’dan Tunahan, maçın 50. Dakikasında takımının tek golünü attı. Şirinköyspor, ligdeki 2. Hafta maçını önümüzdeki hafta sonu deplasmanda, Bahçecikspor ile deplasmanda oynayacak. HİSAREYNSPOR MAĞLUBİYETLE BAŞLADI Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz olan Hisareynspor ise ligin ilk maçını deplasmanda Bağçeşmespor ile oynadı. Bağçeşme Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanadı. Maçın 2. Yarısında rakibinden daha iyi oynamasına rağmen, Hisareynspor üst süte yediği gollerle biranda 2-0 geriye düştü. Maçta başka gol olmayınca, Hisareynspor yeni sezona 2-0’lık Bağçeşmespor maçıyla başladı. Hisareynspor, ligdeki 2. Hafta maçını önümüzdeki hafta sonu kendi evinde, MAP Şenerspor ile yapacak. TEK PUANI ASARKÖYSPOR ALDI Kocaeli 1. Amatör Küme A Grubundaki tek temsilcimiz, 2017-2018 sezonunun ilk maçını, Derince Suni Çim Stadı’nda Yavuzspor ile oynadı. Maça mutlak galibiyet parolasıyla başlayan Asarköyspor, henüz maçın 1. Dakikasında yediği gole 1-0 geriye düştü. 26. Dakikada Sefa’nın attığı golle beraberliği yakalayan Asarköyspor, ilk yarıyı bu sonuçla tamamladı. Maçın 2. Yarısında, evsahibi Yavuzspor’a rağmen daha iyi futbol oynayan Asarköyspor, yakaladığı gollük pozisyonları değerlendiremeyince, maç ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Asarköyspor, A Grubundaki 2’inci hafta maçını kendi sahasında, Körfez Esenspor ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Kocaeli 1. Amatör Küme maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. İlçemizi 1. Kümede temsil eden Şirinköyspor kendi evinde oynadığı ilk maçta, Yavuzspor ile 1-1 berabere kalırken, Şirinköyspor kendi evinde, Hisareynspor ise deplasmanda oynadıkları maçları kaybederek, sezona mağlubiyetle başladılar.

Bu arada, hafta sonu Antalya’da gerçekleşecek olan, KASKF 4. Başkanlar Kurulu Toplantısı nedeniyle, hafta sonu oynanacak olan, Amatör Süper Lig ve 1. Küme Maçları ertelendi

 

ŞİRİNKÖYSPOR FARKLI MAĞLUP OLDU

Kocaeli Amatör Süper Lig maçlarının ardından, geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli 1. Amatyör Küme maçları da start aldı. İlçemizi 1. Küme A Grubunda temsil eden Şirinköyspor kendi evinde oynadığı ilk maçta, Gebze Tayfunspor’a 4-1 yenilmekten kurtulamadı. Şirnköyspor, maçın 35. Dakikasında Celal’in kırmızı kart görmesiyle birlikte, iyice oyundan düştü ve maçı farklı şekilde kaybederek, sezona puansız başladı. Bu arada, Şirinköyspor’dan Tunahan, maçın 50. Dakikasında takımının tek golünü attı. Şirinköyspor, ligdeki 2. Hafta maçını önümüzdeki hafta sonu deplasmanda, Bahçecikspor ile deplasmanda oynayacak.

HİSAREYNSPOR MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz olan Hisareynspor ise ligin ilk maçını deplasmanda Bağçeşmespor ile oynadı. Bağçeşme Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanadı. Maçın 2. Yarısında rakibinden daha iyi oynamasına rağmen, Hisareynspor üst süte yediği gollerle biranda 2-0 geriye düştü. Maçta başka gol olmayınca, Hisareynspor yeni sezona 2-0’lık Bağçeşmespor maçıyla başladı. Hisareynspor, ligdeki 2. Hafta maçını önümüzdeki hafta sonu kendi evinde, MAP Şenerspor ile yapacak.

TEK PUANI ASARKÖYSPOR ALDI

Kocaeli 1. Amatör Küme A Grubundaki tek temsilcimiz, 2017-2018 sezonunun ilk maçını, Derince Suni Çim Stadı’nda Yavuzspor ile oynadı. Maça mutlak galibiyet parolasıyla başlayan Asarköyspor, henüz maçın 1. Dakikasında yediği gole 1-0 geriye düştü. 26. Dakikada Sefa’nın attığı golle beraberliği yakalayan Asarköyspor, ilk yarıyı bu sonuçla tamamladı. Maçın 2. Yarısında, evsahibi Yavuzspor’a rağmen daha iyi futbol oynayan Asarköyspor, yakaladığı gollük pozisyonları değerlendiremeyince, maç ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Asarköyspor, A Grubundaki 2’inci hafta maçını kendi sahasında, Körfez Esenspor ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.