LASTİK İŞ

BİRİNCİ KÜMEDE HEYECAN DİNMİYOR

Spor 13.10.2017 - 09:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİRİNCİ KÜMEDE HEYECAN DİNMİYOR

İlçemizi Kocaeli 1. Amatör Küme'de temsil eden temsilcilerimiz hafta sonu, 3. Hafta maçlarını oynayacaklar. B Grubunda yer alan Hisareynspor, delasmanda Kadıköyspor ile oynarken, Şirinköyspor ise kendi evinde MAP Şenerspor'u ağırlayacak. A Grubundaki temsilcimiz Asarköyspor da, deplasmanda Alikahya Belediyespor ile kapışacak

KADIKÖYSPOR-HİSAREYNSPOR Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubunda ilçemizi temsil eden ve 2 maçta elde ettiği tek galibiyet ve 3 puanla 5'inci sırada yer alan Hisareynspor, Pazar günü saat 17.00 da Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda başlayacak maçta, 2 maçta hiç puanı bulunmayan İzmit Temsilcisi Kadıköyspor'un konuğu olacak. Hisareynspor'un bu önemli maçı kazanması halinde, rakibini kaderiyle başbaşa bırakacak.  ŞİRİNKÖYSPOR-MAP ŞENERSPOR Birinci Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise kendi evinde MAP Şenerspor'u ağırlayacak. Ligde oynadığı 2 maçta puanla tanışamayan Şirinköyspor, bu maçı kazanarak, bu sezonun ilk puan ve paunlarını almak istiyor. Rakip Map Şenerspor ise 2 maçta 1 puan elde etti. Şirinköyspor Başkanı Vedat Karabulut, MAP Şenerspor'u yenerek, üzerlerindeki ölü toprağını atmak istediklerini söyledi.  ALİKAHYA BELEDİYE-ASARKÖYSPOR Hisareynspor ve Şirinspor'un aksine A Grubunda tek başına mücadele veren Asarköyspor, sezonun 3'üncü maçını Pazar günü deplasmanda saat 13.00 da Mehmet Ali Kağıtçı Stadında Alikahya Belediyespor ile oynayacak. Bu zorlu maç öncesinde 4 puanlı ev sahibi Alikahya Belediyespor'u altına almak istiyor. 4 puanlı 2 takımın maçı, haftanın en gollü ve en zevkli maçlarından birisine namzet. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.     
İlçemizi Kocaeli 1. Amatör Küme'de temsil eden temsilcilerimiz hafta sonu, 3. Hafta maçlarını oynayacaklar. B Grubunda yer alan Hisareynspor, delasmanda Kadıköyspor ile oynarken, Şirinköyspor ise kendi evinde MAP Şenerspor'u ağırlayacak. A Grubundaki temsilcimiz Asarköyspor da, deplasmanda Alikahya Belediyespor ile kapışacak

KADIKÖYSPOR-HİSAREYNSPOR
Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubunda ilçemizi temsil eden ve 2 maçta elde ettiği tek galibiyet ve 3 puanla 5'inci sırada yer alan Hisareynspor, Pazar günü saat 17.00 da Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda başlayacak maçta, 2 maçta hiç puanı bulunmayan İzmit Temsilcisi Kadıköyspor'un konuğu olacak. Hisareynspor'un bu önemli maçı kazanması halinde, rakibini kaderiyle başbaşa bırakacak. 

ŞİRİNKÖYSPOR-MAP ŞENERSPOR
Birinci Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise kendi evinde MAP Şenerspor'u ağırlayacak. Ligde oynadığı 2 maçta puanla tanışamayan Şirinköyspor, bu maçı kazanarak, bu sezonun ilk puan ve paunlarını almak istiyor. Rakip Map Şenerspor ise 2 maçta 1 puan elde etti. Şirinköyspor Başkanı Vedat Karabulut, MAP Şenerspor'u yenerek, üzerlerindeki ölü toprağını atmak istediklerini söyledi. 
ALİKAHYA BELEDİYE-ASARKÖYSPOR
Hisareynspor ve Şirinspor'un aksine A Grubunda tek başına mücadele veren Asarköyspor, sezonun 3'üncü maçını Pazar günü deplasmanda saat 13.00 da Mehmet Ali Kağıtçı Stadında Alikahya Belediyespor ile oynayacak. Bu zorlu maç öncesinde 4 puanlı ev sahibi Alikahya Belediyespor'u altına almak istiyor. 4 puanlı 2 takımın maçı, haftanın en gollü ve en zevkli maçlarından birisine namzet. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.