LASTİK İŞ

BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Gölcük 02.11.2017 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Destekleme derneği 7. Olağan Kongresini yapacak. Kongre Öncesi Kaymakam Mustafa Altıntaş, Dernek Başkanı Kaymakamlık yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Dernek Yöneticileri, Adnan Zeytinoğlu, Hüseyin Barış, Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş, Ayşe Dışpınar ve Emine Akboyun kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği 7. Olağan  Kongresini 22 Kasım 2017 çarşamba günü saat 11:00'da Gölcük Belediyesi sanat galerisinde yapacak.   Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Destekleme derneği 7. Olağan  Kongresini yapacak. Kongre Öncesi Kaymakam Mustafa Altıntaş, Dernek Başkanı Kaymakamlık yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Dernek Yöneticileri, Adnan Zeytinoğlu, Hüseyin Barış, Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş, Ayşe Dışpınar ve Emine Akboyun kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi. BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR Kaymakam Altıntaş “ Sizler Anadolu tabiri ile Allah rızası için çalışıyorsunuz. Burada bir siyasi veya meddi ikbal yoktur.  Manevi haz için yapıyorsunuz. Gölcük’de bu birlik beraberliği sağlamak zorundayız. Yanlış hareketler bizi üzer, kırgınlığa sebep olur. Bizim amacımız bu birliği beraberliği sağlamak. Bu milletin bu devletin birlik beraberliğe ihtiyacı var.  Bizim olumsuzluklara değil olumlu işlere ihtiyacımız var. Bunları yapacak olanda sizlersiniz. Kamu dernekleri bu  konuda büyük önem ve sorumluluk üstleniyor. Biraz daha kendinizi üste görerek toplumda farkındalık örnek davranış oluşturmak durumundayız.  Ben dernekteki destekleriniz gayretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.  İnşallah gelecek günler daha iyi olacak.   Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz “Derneğimizin 7.  Olağan kurulunu yapacağız. Aynı zamanda   derneğimizin kuruluşunun 14. Yılı. Tüm dostları kongremize  b ekliyoruz”dedi.  
Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Destekleme derneği 7. Olağan Kongresini yapacak. Kongre Öncesi Kaymakam Mustafa Altıntaş, Dernek Başkanı Kaymakamlık yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Dernek Yöneticileri, Adnan Zeytinoğlu, Hüseyin Barış, Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş, Ayşe Dışpınar ve Emine Akboyun kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği 7. Olağan  Kongresini 22 Kasım 2017 çarşamba günü saat 11:00'da Gölcük Belediyesi sanat galerisinde yapacak.
 
Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Destekleme derneği 7. Olağan  Kongresini yapacak. Kongre Öncesi Kaymakam Mustafa Altıntaş, Dernek Başkanı Kaymakamlık yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Dernek Yöneticileri, Adnan Zeytinoğlu, Hüseyin Barış, Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş, Ayşe Dışpınar ve Emine Akboyun kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
Kaymakam Altıntaş “ Sizler Anadolu tabiri ile Allah rızası için çalışıyorsunuz. Burada bir siyasi veya meddi ikbal yoktur.  Manevi haz için yapıyorsunuz. Gölcük’de bu birlik beraberliği sağlamak zorundayız. Yanlış hareketler bizi üzer, kırgınlığa sebep olur. Bizim amacımız bu birliği beraberliği sağlamak. Bu milletin bu devletin birlik beraberliğe ihtiyacı var.  Bizim olumsuzluklara değil olumlu işlere ihtiyacımız var. Bunları yapacak olanda sizlersiniz. Kamu dernekleri bu  konuda büyük önem ve sorumluluk üstleniyor. Biraz daha kendinizi üste görerek toplumda farkındalık örnek davranış oluşturmak durumundayız.  Ben dernekteki destekleriniz gayretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.  İnşallah gelecek günler daha iyi olacak.
 
Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz “Derneğimizin 7.  Olağan kurulunu yapacağız. Aynı zamanda   derneğimizin kuruluşunun 14. Yılı. Tüm dostları kongremize  b ekliyoruz”dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.