LASTİK İŞ

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜ

Eğitim 02.10.2017 - 11:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜ

Doğu Marmara Ajansının (MARKA) 2017 Teknik Destek Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz sahipliğinde hazırlanan “Birlikte Daha Renkliyiz Ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Eğitim Programı” projesi başladı.

Doğu Marmara Ajansının (MARKA) 2017 Teknik Destek Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz sahipliğinde hazırlanan “Birlikte Daha Renkliyiz Ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Eğitim Programı” projesi başladı. Projenin başlangıcını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptı. Programının 1. Grubuna İlçemiz ortaokul ve ortaöğretim kurumlarının rehberlik hizmetlerinden sorumlu müdür yardımcıları katılmış olup, eğitim çalışması Gölcük RAM seminer salonunda yapılmaktadır. Programın sunumu Uzman Psk. Dan. Özden BİLGİN ve Yard. Do. Dr. Fatma AKFIRAT tarafından yapılıyor. Eğitim programının ana başlıları şu şekildedir: Eğitim kurumlarının rehberlik hizmetlerinden sorumlu müdür yardımcılarının; (a) Zorbalık ve Akran Zorbalığı, (b) Zorbalık Davranışının Nedenleri, (c) Okulda Zorbalık Davranışının Yaşandığı Yerler, (d)Zorbalık Davranışına Karışan Öğrenciler ve ve Özellikleri, (e) Zorbalığın Yol Açtığı Sorunlar, (f) Zorbalığı Önleme Stratejileri ve (g) Bütüncül Okul Yaklaşımı Çerçevesinde Okulda Yürütülen Çalışmalar alanındaki önleyici ve çözüm odaklı müdahale becerilerini geliştirmek.
Doğu Marmara Ajansının (MARKA) 2017 Teknik Destek Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz sahipliğinde hazırlanan “Birlikte Daha Renkliyiz Ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Eğitim Programı” projesi başladı.

Doğu Marmara Ajansının (MARKA) 2017 Teknik Destek Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz sahipliğinde hazırlanan “Birlikte Daha Renkliyiz Ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Eğitim Programı” projesi başladı. Projenin başlangıcını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptı.

Programının 1. Grubuna İlçemiz ortaokul ve ortaöğretim kurumlarının rehberlik hizmetlerinden sorumlu müdür yardımcıları katılmış olup, eğitim çalışması Gölcük RAM seminer salonunda yapılmaktadır.
Programın sunumu Uzman Psk. Dan. Özden BİLGİN ve Yard. Do. Dr. Fatma AKFIRAT tarafından yapılıyor.
Eğitim programının ana başlıları şu şekildedir: Eğitim kurumlarının rehberlik hizmetlerinden sorumlu müdür yardımcılarının; (a) Zorbalık ve Akran Zorbalığı, (b) Zorbalık Davranışının Nedenleri, (c) Okulda Zorbalık Davranışının Yaşandığı Yerler, (d)Zorbalık Davranışına Karışan Öğrenciler ve ve Özellikleri, (e) Zorbalığın Yol Açtığı Sorunlar, (f) Zorbalığı Önleme Stratejileri ve (g) Bütüncül Okul Yaklaşımı Çerçevesinde Okulda Yürütülen Çalışmalar alanındaki önleyici ve çözüm odaklı müdahale becerilerini geliştirmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.