LASTİK İŞ

BİRSEN TEZER SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ'NDE

29.11.2014 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİRSEN TEZER SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ'NDE

Ünlü solist Birsen Tezer İzmit'e geliyor

 Birsen Tezer Konseri 5 Aralık Cuma günü saat 20.00'de SDKM'de yapılacak. Biletler Biletix , SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ GİŞESİ KARAMAN KIRTASİYE ( İZMİT MİGROS YANI) İRONİ YAPIM: 262 323 06 00 – 0 536 468 73 54'den temin edilebilir...  “Müzisyenim... İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarı mezunuyum. 1988 yılından beri profesyonel olarak müzikle ilgileniyorum. Kanun çalarım ama virtüöz değilim, kendime eşlik edebilecek kadardır çalmalarım. Müziğe bakış açımın evrensel olduğunu söyleyebilirim ve müzik zevkim de bu yöndedir. Bunca yıl boyunca benim müzik anlayışıma göre önemli müzik adamlarıyla aynı sahneyi paylaşma onuruna eriştim.  Stüdyo ve sahne çalışmalarımızı dostluklara taşıdık ki hayatın anlamının üretmek olduğunu onların ışığı sayesinde fark ettim. Yirmi üç senelik müzik yolculuğumdan sonra arkadaşlarımla 2009 yılında ilk albüm ``Cihan``ı oluşturduk ve şu andada ``İkinci Cihan`` yolda. Bir yandan üretim devam ederken, uzun zamandır birlikte müzik yapmaktan keyif aldığım arkadaşlarımla çeşitli mekanlarda canlı performans sergilemeye devam etmekteyiz. Sözün bitmediği yerdeyiz".   Diyerek kendini ve duruşunu anlatan sanatçı kalabalık bir orchestra eşliğinde Kocaeli’li sanat severlerle buluşacak  
Ünlü solist Birsen Tezer İzmit'e geliyor

 Birsen Tezer Konseri 5 Aralık Cuma günü saat 20.00'de SDKM'de yapılacak. Biletler Biletix ,

SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ GİŞESİ

KARAMAN KIRTASİYE ( İZMİT MİGROS YANI)

İRONİ YAPIM: 262 323 06 00 – 0 536 468 73 54'den temin edilebilir...

 “Müzisyenim...

İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarı mezunuyum.

1988 yılından beri profesyonel olarak müzikle ilgileniyorum.

Kanun çalarım ama virtüöz değilim, kendime eşlik edebilecek kadardır çalmalarım.

Müziğe bakış açımın evrensel olduğunu söyleyebilirim ve müzik zevkim de bu yöndedir.

Bunca yıl boyunca benim müzik anlayışıma göre önemli müzik adamlarıyla aynı sahneyi paylaşma onuruna eriştim.

 Stüdyo ve sahne çalışmalarımızı dostluklara taşıdık ki hayatın anlamının üretmek olduğunu onların ışığı sayesinde fark ettim.

Yirmi üç senelik müzik yolculuğumdan sonra arkadaşlarımla 2009 yılında ilk albüm ``Cihan``ı oluşturduk ve şu andada ``İkinci Cihan`` yolda.

Bir yandan üretim devam ederken, uzun zamandır birlikte müzik yapmaktan keyif aldığım arkadaşlarımla çeşitli mekanlarda canlı performans sergilemeye devam etmekteyiz.

Sözün bitmediği yerdeyiz".

 

Diyerek kendini ve duruşunu anlatan sanatçı kalabalık bir orchestra eşliğinde Kocaeli’li sanat severlerle buluşacak


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.