'BİZ BEBEKLER' PROJESİYLE TANZANYA'DA SU KUYUSU

31.12.2020 - 20:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

'BİZ BEBEKLER' PROJESİYLE TANZANYA'DA SU KUYUSU

İHH Kocaeli Başiskele temsilciliği, Afrika'nın Tanzanya ülkesinde su kuyusu açtırmaya hazırlanıyor.

Dünyada her 10 kişiden biri suya erişemiyor. Kuraklık, yokluk, hızlı nüfus artışı ve kirlilik içilebilir temiz su kaynaklarını tehdit ediyor. Milyarlarca insanın sağlıklı suya sahip olamadığı dünyamızda kitlesel hastalıklar giderek artıyor.  İHH İnsani Yardım Vakfı ise dünya üzerinde su sıkıntısı yaşayan milyonlarca insanın her türlü ihtiyacını giderebileceği temiz suya ulaşabilmesi için çalışmalara devam ediyor. Bu çalışmaların başında ihtiyaç bölgelerinde su kuyusu açmak geliyor. 2000 yılından bu yana su kuyusu çalışmalarına ara vermeden devam eden İHH, su kuyuları açarak milyonlarca insana umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH Başiskele Hanım Kolları, Afrika'da su kuyusu açtırmaya yönelik yardım kampanyasına devam ediyor. Yürütülen çalışmaya dair açıklamalarda bulunan İHH Başiskele Hanım komisyonu üyeleri, örnek bir gönüllülük projesi hayata geçirdiklerini duyurdu. Belirtilen gönüllülük projesine dair detaylar ise söyle; Ev hanımı ve çalışan hanımların tamamen el emeği ile işleyip ördükleri bebekler, bağışçılara sunuluyor.Farklı renk ve desenlerde tasarlanan ismine ''BİZ BEBEKLER'' verdikleri ürünlerden sağlanan yarar Afrika'nın Tanzanya ülkesinde İHH vasıtasıyla açılacak su kuyusunda kullanılacak. ''Biz Bebekler'' projesinin evde üretim aşaması devam etmekte ve gönüllü ve bağışçıların ilgisini bekliyor. Siz de Barbaros mah. Eyüp  sultan vcad. no:34 Başiskele'de bulunan ilçe temsilcilik  ofisine gelerek biz bebekleri teslim alabilir yada 0552 391 50 41 numaralı telefonlardan arayarak projeye dair detaylı bilgi edinebilirsiniz. Nakdi bağışlarınız için ise BİZ BEBEK  açıklamasıyla aşağıdaki kurumsal ibana bağış yaparaksu kuyusuna katkı sunabilirsiniz İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği Ziraat IBAN TR 0800 0100 2351 5986 2956 5003  
İHH Kocaeli Başiskele temsilciliği, Afrika'nın Tanzanya ülkesinde su kuyusu açtırmaya hazırlanıyor.

Dünyada her 10 kişiden biri suya erişemiyor. Kuraklık, yokluk, hızlı nüfus artışı ve kirlilik içilebilir temiz su kaynaklarını tehdit ediyor. Milyarlarca insanın sağlıklı suya sahip olamadığı dünyamızda kitlesel hastalıklar giderek artıyor. 

İHH İnsani Yardım Vakfı ise dünya üzerinde su sıkıntısı yaşayan milyonlarca insanın her türlü ihtiyacını giderebileceği temiz suya ulaşabilmesi için çalışmalara devam ediyor. Bu çalışmaların başında ihtiyaç bölgelerinde su kuyusu açmak geliyor. 2000 yılından bu yana su kuyusu çalışmalarına ara vermeden devam eden İHH, su kuyuları açarak milyonlarca insana umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH Başiskele Hanım Kolları, Afrika'da su kuyusu açtırmaya yönelik yardım kampanyasına devam ediyor.

Yürütülen çalışmaya dair açıklamalarda bulunan İHH Başiskele Hanım komisyonu üyeleri, örnek bir gönüllülük projesi hayata geçirdiklerini duyurdu. Belirtilen gönüllülük projesine dair detaylar ise söyle;

Ev hanımı ve çalışan hanımların tamamen el emeği ile işleyip ördükleri bebekler, bağışçılara sunuluyor.Farklı renk ve desenlerde tasarlanan ismine ''BİZ BEBEKLER'' verdikleri ürünlerden sağlanan yarar Afrika'nın Tanzanya ülkesinde İHH vasıtasıyla açılacak su kuyusunda kullanılacak.

''Biz Bebekler'' projesinin evde üretim aşaması devam etmekte ve gönüllü ve bağışçıların ilgisini bekliyor.

Siz de

Barbaros mah. Eyüp  sultan vcad. no:34 Başiskele'de bulunan ilçe temsilcilik  ofisine gelerek biz bebekleri teslim alabilir yada 0552 391 50 41 numaralı telefonlardan arayarak projeye dair detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Nakdi bağışlarınız için ise BİZ BEBEK  açıklamasıyla aşağıdaki kurumsal ibana bağış yaparaksu kuyusuna katkı sunabilirsiniz

İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği

Ziraat IBAN TR 0800 0100 2351 5986 2956 5003

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.