LASTİK İŞ

‘’BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

10.03.2018 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

Bilgili Kültür Okulları, Okul Aile Birliği ve İlkokul müdürü Sevda Saraçoğlu ile birlikte organize edilen gecede kadın veli ve öğretmenleriyle bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Ramada Otelde gerçekleştirilen galaya yoğun katılım oldu.

Gecenin organizasyonunu sağlayan Bilgili Kültür Okulları İlkokul Müdürü Sevda Saraçoğlu günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada büyük bir aile olduklarını dile getiren Saraçoğlu; “Bizlere güvenip çocuklarınızı emanet ediyorsunuz. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına bütün öğrencilerimize kendi çocuğumuz gibi davranıp bütünleşiyoruz. Bu sebepten dolayı biz büyük bir aileyiz. Sizler ailemizin kadın üyeleri kadınlar gününüzü okulumuz adına kutluyorum. Bu tarz organizasyonlarımız devam edecek ve daha çok bir araya geleceğiz” Diye konuştu. Çekilişle Birbirinden Farklı Hediyeler Ramada Otel’de gerçekleştirilen organizasyonda gece boyunca eğlence hız kesmeden devam etti. Geceye katılan herkese özel hediyeler verilirken ayrıca bir çekiliş düzenlendi. Çekilişte Kapadokya turundan cilt bakımına, spor salonu üyeliğinden indirim kuponlarına kadar birbirinden farklı hediyeler yer aldı. Çekiliş heyecanını yaşayan veli ve öğretmenler farklı hediyeler kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Çekilişin ardından ise katılımcılar gece sonuna kadar eğlenmeye devam etti.
Bilgili Kültür Okulları, Okul Aile Birliği ve İlkokul müdürü Sevda Saraçoğlu ile birlikte organize edilen gecede kadın veli ve öğretmenleriyle bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Ramada Otelde gerçekleştirilen galaya yoğun katılım oldu.

Gecenin organizasyonunu sağlayan Bilgili Kültür Okulları İlkokul Müdürü Sevda Saraçoğlu günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada büyük bir aile olduklarını dile getiren Saraçoğlu; “Bizlere güvenip çocuklarınızı emanet ediyorsunuz. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına bütün öğrencilerimize kendi çocuğumuz gibi davranıp bütünleşiyoruz. Bu sebepten dolayı biz büyük bir aileyiz. Sizler ailemizin kadın üyeleri kadınlar gününüzü okulumuz adına kutluyorum. Bu tarz organizasyonlarımız devam edecek ve daha çok bir araya geleceğiz” Diye konuştu.

Çekilişle Birbirinden Farklı Hediyeler

Ramada Otel’de gerçekleştirilen organizasyonda gece boyunca eğlence hız kesmeden devam etti. Geceye katılan herkese özel hediyeler verilirken ayrıca bir çekiliş düzenlendi. Çekilişte Kapadokya turundan cilt bakımına, spor salonu üyeliğinden indirim kuponlarına kadar birbirinden farklı hediyeler yer aldı. Çekiliş heyecanını yaşayan veli ve öğretmenler farklı hediyeler kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Çekilişin ardından ise katılımcılar gece sonuna kadar eğlenmeye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.