LASTİK İŞ

‘’BİZ GÖLCÜK SEVDALISIYIZ’’

Asayiş 23.11.2018 - 17:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’BİZ GÖLCÜK SEVDALISIYIZ’’

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Recep Şinasi YILDIZ, Gölcükte yaşayan bir birey olarak,insanlarımıza hizmet edebilmek,faide sağlayabilmek için yola çıkmış Gölcük Sevdalısıyız.

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Recep Şinasi YILDIZ Ailemin Siyaset içerinde olması,Sosyal ve Cemiyete faideli olması...benim çocukluk yıllarımdan bu yana insanlara faide sağlamak yönümün kuvvetli olmasında etkin oldu. Gölcük Belediyemizi Yönetebilme... Gölcükte yaşayan insanlarımıza hizmetkar olabilme hususunda kendimize güvenimiz tamdır. Kimsenin gözü arkada kalmasın. Gölcük Ailemizle,Gölcükte yaşayan insanlarımızla beraber Gölcükümüzün heyacanlı ve canlı günlerini geri getireceğiz. Ekibimize yeni çalışma arkadaşlarımız katılacak daha aktif,çözüm odaklı bir hizmet anlayışı sergileyerek mevcut durum daha ileriye taşınacak,İnsan ve Çözüm odaklı Belediyecilik ile Başarı ivmesini yükselteceğiz. Güzel insanlara hizmet edebilmek şeref verir bizlere,bende diyorum ''HAZIRMISIN GÖLCÜK BİZ KOLLARI SIVADIK'' şimdi Söz sırası sizde ''DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN.'' Rabbim Aziz Millete hizmet için bir nimet olan,Milletin emaneti        makamları liyakat sahibi,temiz güzel insanlara nasip eylesin. 1972 İzmit Doğumluyum,Gölcükte ikamet etmekteyim,Çocukluk yıllarında Avrupa’da yaşamış,Siyasi mayamız Avrupa Milli Görüş Teşkilatlarından gelmektedir.Ailemin Siyaset içerinde olması ve Sosyal olması benim çocukluk yıllarımdan bu yana her iki yönümün kuvvetli olmasında etkin oldu,Kendimize güvenimiz tamdır kimsenin gözü arkada kalmasın Gölcük Ailemizle,Gölcükte yaşayan insanlarımızla beraber Gölcükümüzün heyacanlı ve canlı günlerini geri getireceğiz. İzmit ve Gölcük İlçelerinin kurucu köklü Ailelerinden birinin mensubuyum,Büyük Dedem İzzet UZUNER’İzmit’in ilk Meclis Üyelerindendir,Milli Mücadelede Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Silah ve dava arkadaşıymış Kocaeli cephesinede silah ve cephane getirerek büyük katkı sağlamışlar,İsmi Vilayet bölgesinde bir Caddeye verilmiş. Aile olarak Esnaflık yapmaktayız,Türkiye’nin ilk Ağır Sanayi kuruluşunun kurulumunda bulunmuş bir Teknik adamım. Toplumsal sorunlar,Sosyal sorunlarla ve Çalışma hayatı İş Sağlığı ve Güvenliği konuları ile ilgilenip,ilgili programlara katılım sağlamakta ve Gölcük ilçemizde yaşayan insanlarımızada yardımcı olmaktayım.  Almanca ve İngilizce konuşup anlaşabilmekteyim. Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Makine ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim. Öğrenim hayatıma;Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği son sınıf,Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde devam etmekteyim. Sevgi ve Saygılarımla.      
AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Recep Şinasi YILDIZ, Gölcükte yaşayan bir birey olarak,insanlarımıza hizmet edebilmek,faide sağlayabilmek için yola çıkmış Gölcük Sevdalısıyız.

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Recep Şinasi YILDIZ

Ailemin Siyaset içerinde olması,Sosyal ve Cemiyete faideli olması...benim çocukluk yıllarımdan bu yana insanlara faide sağlamak yönümün kuvvetli olmasında etkin oldu.

Gölcük Belediyemizi Yönetebilme...

Gölcükte yaşayan insanlarımıza hizmetkar olabilme hususunda kendimize güvenimiz tamdır.

Kimsenin gözü arkada kalmasın.

Gölcük Ailemizle,Gölcükte yaşayan insanlarımızla beraber Gölcükümüzün heyacanlı ve canlı günlerini geri getireceğiz.


Ekibimize yeni çalışma arkadaşlarımız katılacak daha aktif,çözüm odaklı bir hizmet anlayışı sergileyerek mevcut durum daha ileriye taşınacak,İnsan ve Çözüm odaklı Belediyecilik ile Başarı ivmesini yükselteceğiz.


Güzel insanlara hizmet edebilmek şeref verir bizlere,bende diyorum ''HAZIRMISIN GÖLCÜK BİZ KOLLARI SIVADIK'' şimdi Söz sırası sizde ''DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN.''

Rabbim Aziz Millete hizmet için bir nimet olan,Milletin emaneti        makamları liyakat sahibi,temiz güzel insanlara nasip eylesin.


1972 İzmit Doğumluyum,Gölcükte ikamet etmekteyim,Çocukluk yıllarında Avrupa’da yaşamış,Siyasi mayamız Avrupa Milli Görüş Teşkilatlarından gelmektedir.Ailemin Siyaset içerinde olması ve Sosyal olması benim çocukluk yıllarımdan bu yana her iki yönümün kuvvetli olmasında etkin oldu,Kendimize güvenimiz tamdır kimsenin gözü arkada kalmasın Gölcük Ailemizle,Gölcükte yaşayan insanlarımızla beraber Gölcükümüzün heyacanlı ve canlı günlerini geri getireceğiz.

İzmit ve Gölcük İlçelerinin kurucu köklü Ailelerinden birinin mensubuyum,Büyük Dedem İzzet UZUNER’İzmit’in ilk Meclis Üyelerindendir,Milli Mücadelede Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Silah ve dava arkadaşıymış Kocaeli cephesinede silah ve cephane getirerek büyük katkı sağlamışlar,İsmi Vilayet bölgesinde bir Caddeye verilmiş.

Aile olarak Esnaflık yapmaktayız,Türkiye’nin ilk Ağır Sanayi kuruluşunun kurulumunda bulunmuş bir Teknik adamım. Toplumsal sorunlar,Sosyal sorunlarla ve Çalışma hayatı İş Sağlığı ve Güvenliği konuları ile ilgilenip,ilgili programlara katılım sağlamakta ve Gölcük ilçemizde yaşayan insanlarımızada yardımcı olmaktayım.  Almanca ve İngilizce konuşup anlaşabilmekteyim.

Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Makine ve

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim.

Öğrenim hayatıma;Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği son sınıf,Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde devam etmekteyim.

Sevgi ve Saygılarımla.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.