BİZDE NEDEN OLMASIN ?

Gölcük 12.07.2015 - 12:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİZDE NEDEN OLMASIN ?

Yol kenarlarında alınan otopark ücreti uygulaması Ankara da başlıyor...

Geçtiğimiz günlerde Ankara Rüzgarlı SOkak da meydana gelen olayda otoparkçılar 21 yaşında bir genci silahla vurarak öldürmüştü. Bu olay sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz itibari ile yol kenarlarındaki ücretli park uygulamasını kaldrıdı. İlçemizde de zaman zaman otopark ücreti konusunda vatandaşlar ve otoparkçılar arasında sert tartışmalar yaşanıyor. Vatandaşlar, Ankara da başlatılan uygulamanın ilçemide de yapılabileceğini belirtiyor. VAtandaşlar, " Özellikle Amiral Sağlam Cadesi'nde otopark görevlileri sıkıntı yaşatıyor. Ayrıca bazı sokakalrdaki uygulama nedeni ile trafik adeta felç oluyor. Ankara da başlatılan uygulama ilçemizde neden uygulanmıyor" dediler. 
Yol kenarlarında alınan otopark ücreti uygulaması Ankara da başlıyor...

Geçtiğimiz günlerde Ankara Rüzgarlı SOkak da meydana gelen olayda otoparkçılar 21 yaşında bir genci silahla vurarak öldürmüştü. Bu olay sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz itibari ile yol kenarlarındaki ücretli park uygulamasını kaldrıdı.

İlçemizde de zaman zaman otopark ücreti konusunda vatandaşlar ve otoparkçılar arasında sert tartışmalar yaşanıyor. Vatandaşlar, Ankara da başlatılan uygulamanın ilçemide de yapılabileceğini belirtiyor. VAtandaşlar, " Özellikle Amiral Sağlam Cadesi'nde otopark görevlileri sıkıntı yaşatıyor. Ayrıca bazı sokakalrdaki uygulama nedeni ile trafik adeta felç oluyor. Ankara da başlatılan uygulama ilçemizde neden uygulanmıyor" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.