LASTİK İŞ
ismail

“BİZE HER GÜN 3 ARALIK”

03.12.2018 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“BİZE HER GÜN 3 ARALIK”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ilan edilişinin 43. yıl dönümü dolayısıyla Anıtpark’ta program düzenlendi. Programa katılım oldukça az olurken, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat “’3 Aralık dünyada 103 ülkede kutlanıyor. Biz 3 Aralık’ı Gölcük’te her gün kutluyoruz. Çünkü bize her gün 3 Aralık. Çünkü engellileri bir gün hatırlayıp, 364 gün unutmak bana çok anlamsız geliyor”dedi.

Anıtpark’ta gerçekleştirilen 3 Aralık Engelliler Günü programına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü, Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe yöneticileri,  Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, muhtarlar, engelliler katıldı. Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşların katılmaması dikkat çekti. ÇELENK SUNUMU YAPILDI 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyelerinin Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla devam etti. SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLANALIM Açılış konuşmasını yapan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat; ‘’3 Aralık dünyada 103 ülkede kutlanıyor. Biz 3 Aralık’ı Gölcük’te her gün kutluyoruz. Çünkü bize her gün 3 Aralık. Çünkü engellileri bir gün hatırlayıp, 364 gün unutmak bana çok anlamsız geliyor. Ama Gölcük’te öyle bir belediyemiz var ki biz 3 Aralık’ı her gün kutluyoruz. Ben bu münasebetiyle Gölcük Belediye başkanım Mehmet Ellibeş’e ve bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum’ dedi. “BİZİM İÇİN ÖZELSİNİZ” Başkan Bat’ın konuşmasının ardından söz alan Belediye başkan yardımcısı ve başkan Vekili Levent Değirmenci,  ‘’Sizler bizim için özelsiniz. Ben öncelikle size belediye başkanımızın selamını iletiyorum. Özellikle Gölcük 1999 depreminden sonra en çok engellinin yaşadığı ilçe. Bu konuda Gölcük çok büyük atılım sağladı. Bizler sizin her zaman yanınızdayız. Hepinizin bu anlamlı gününü kutluyorum”dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ilan edilişinin 43. yıl dönümü dolayısıyla Anıtpark’ta program düzenlendi. Programa katılım oldukça az olurken, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat “’3 Aralık dünyada 103 ülkede kutlanıyor. Biz 3 Aralık’ı Gölcük’te her gün kutluyoruz. Çünkü bize her gün 3 Aralık. Çünkü engellileri bir gün hatırlayıp, 364 gün unutmak bana çok anlamsız geliyor”dedi.

Anıtpark’ta gerçekleştirilen 3 Aralık Engelliler Günü programına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü, Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe yöneticileri,  Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, muhtarlar, engelliler katıldı. Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşların katılmaması dikkat çekti.

ÇELENK SUNUMU YAPILDI
1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyelerinin Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla devam etti.

SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLANALIM
Açılış konuşmasını yapan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat; ‘’3 Aralık dünyada 103 ülkede kutlanıyor. Biz 3 Aralık’ı Gölcük’te her gün kutluyoruz. Çünkü bize her gün 3 Aralık. Çünkü engellileri bir gün hatırlayıp, 364 gün unutmak bana çok anlamsız geliyor. Ama Gölcük’te öyle bir belediyemiz var ki biz 3 Aralık’ı her gün kutluyoruz. Ben bu münasebetiyle Gölcük Belediye başkanım Mehmet Ellibeş’e ve bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

“BİZİM İÇİN ÖZELSİNİZ”
Başkan Bat’ın konuşmasının ardından söz alan Belediye başkan yardımcısı ve başkan Vekili Levent Değirmenci,  ‘’Sizler bizim için özelsiniz. Ben öncelikle size belediye başkanımızın selamını iletiyorum. Özellikle Gölcük 1999 depreminden sonra en çok engellinin yaşadığı ilçe. Bu konuda Gölcük çok büyük atılım sağladı. Bizler sizin her zaman yanınızdayız. Hepinizin bu anlamlı gününü kutluyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.