LASTİK İŞ
ismail

BM, GÖÇÜ ANLATIRKEN BAKIN HANGİ FOTOĞRAFLARI KULLANIYOR

Gündem 22.06.2019 - 12:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BM, GÖÇÜ ANLATIRKEN BAKIN HANGİ FOTOĞRAFLARI KULLANIYOR

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ( GFSD ) işbirliğinde düzenlenen “Göç” konulu uluslararası fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Birleşmiş Milletlerin sosyal medya hesaplarında ve BM Türkiye 2019 raporunda yer aldı.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ( GFSD ) işbirliğinde düzenlenen ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmaları büyük ilgi görürken, bu yarışmalarda dereceye giren fotoğraflar Birleşmiş Milletler’in de ilgisini çekti. BM’NİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA KULLANILIYOR Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yıl 4.sü düzenlenen “Göç” konulu Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraflar, tüm Dünya’da göç konusuna dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler’in uluslararası sosyal medya hesaplarında kullanılırken, BM Türkiye 2019 raporunda da yer aldı. Göçü en iyi şekilde anlatan fotoğraflar böylelikle Dünya ölçeğinde değer kazanmış oldu.  YARIŞMALAR HEDEFİNE ULAŞTI   Gölcük’ten, Dünya’ya açılan bu pencere de, Gölcük Belediyesi ve GFSD tarafından yapılan ulusal ve uluslararası yarışmaların hedefine ulaştığını gösterirken, önemli fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen bu fotoğraflarında ne kadar değerli olduğunu adeta ispatlıyor. Gelecek yıllarda da Gölcük Belediyesi ve GFSD Derneği’nin, Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu ve Uluslarası Fotoğraf Derneği ( FIAP ) ölçeğinde, ulusal ve uluslararası yarışmalara devam edeceği ifade ediliyor.  
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ( GFSD ) işbirliğinde düzenlenen “Göç” konulu uluslararası fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Birleşmiş Milletlerin sosyal medya hesaplarında ve BM Türkiye 2019 raporunda yer aldı.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ( GFSD ) işbirliğinde düzenlenen ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmaları büyük ilgi görürken, bu yarışmalarda dereceye giren fotoğraflar Birleşmiş Milletler’in de ilgisini çekti.

BM’NİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA KULLANILIYOR

Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yıl 4.sü düzenlenen “Göç” konulu Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraflar, tüm Dünya’da göç konusuna dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler’in uluslararası sosyal medya hesaplarında kullanılırken, BM Türkiye 2019 raporunda da yer aldı. Göçü en iyi şekilde anlatan fotoğraflar böylelikle Dünya ölçeğinde değer kazanmış oldu. 

YARIŞMALAR HEDEFİNE ULAŞTI

 

Gölcük’ten, Dünya’ya açılan bu pencere de, Gölcük Belediyesi ve GFSD tarafından yapılan ulusal ve uluslararası yarışmaların hedefine ulaştığını gösterirken, önemli fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen bu fotoğraflarında ne kadar değerli olduğunu adeta ispatlıyor. Gelecek yıllarda da Gölcük Belediyesi ve GFSD Derneği’nin, Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu ve Uluslarası Fotoğraf Derneği ( FIAP ) ölçeğinde, ulusal ve uluslararası yarışmalara devam edeceği ifade ediliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.