BOKSÖRLER BAŞARIYA DOYMUYOR

Spor 04.05.2019 - 10:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BOKSÖRLER BAŞARIYA DOYMUYOR

Kağıtspor’un başarılı boksörleri katıldıkları turnuva ve şampiyonalarda boş dönmüyorlar

27 Nisan-1 Mayıs 2019 tarihleri arasında 8 ülke ve 120 sporcunun katılımıyla Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen Haydar Aliyev Yıldızlar Boks Turnuvasından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Alperen Terzi, Boks Milli Takımı adına 70 kg’da mücadele etti.   ALPEREN’DEN GÜMÜŞ MADALYA Büyükşehir Kağıtsporlu Terzi, 70 kg’da ilk turda Gürcü rakibini 4-1 yenerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Terzi bu turu bay geçti ve adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Rus rakibini 5-0 üstünlükle geçen Mavi Beyazlı sporcu, finalde Özbekistanlı rakibine 5-0 kaybederek turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.
Kağıtspor’un başarılı boksörleri katıldıkları turnuva ve şampiyonalarda boş dönmüyorlar

27 Nisan-1 Mayıs 2019 tarihleri arasında 8 ülke ve 120 sporcunun katılımıyla Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen Haydar Aliyev Yıldızlar Boks Turnuvasından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Alperen Terzi, Boks Milli Takımı adına 70 kg’da mücadele etti.

 

ALPEREN’DEN GÜMÜŞ MADALYA

Büyükşehir Kağıtsporlu Terzi, 70 kg’da ilk turda Gürcü rakibini 4-1 yenerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Terzi bu turu bay geçti ve adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Rus rakibini 5-0 üstünlükle geçen Mavi Beyazlı sporcu, finalde Özbekistanlı rakibine 5-0 kaybederek turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.