BOL ÇEŞİT VE MARKALAR NAİL'DE

Ekonomi 02.07.2019 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BOL ÇEŞİT VE MARKALAR NAİL'DE

Nail Collection da bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları, bol çeşitleri ile halka hizmet verirken birçok ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor.

Nail Collectionda bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları, bol çeşitleri ile halka hizmet verirken birçok ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor. Gölcük Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No – 11 de Nail Karakoyun tarafından hizmet veren Nail Collection bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları, bol çeşitleri bulunuyor. Müşterilerine yönelik özel kampanyalar düzenleyen işletme sahibi Nail Karakoyun şu açıklamalarda bulundu. Nail Karakoyun; “yaklaşık 30 yıldır Gölcük'te esnaflık yaparken halkımıza en iyi ve kaliteli hizmet vermeye gayret gösteriyorum. Ürünlerimiz bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları ile bol çeşitlerimiz vardır. Aynı zamanda birçok markayı bünyesinde barındırıyor.  Biz işyeri olarak Gölcük'te Türkiye genelinde sayılı mağazaların arasında yer aldık. İşyerimizde büyük alışverişleri gibi ürün çeşitlerimizle halkımıza kaliteli hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra dönem içerisinde halkımızın alım gücüne göre kampanyalar düzenliyoruz. Örnek olarak bir Bayram kampanyası, özel günlerden biri olan anneler gününde düzenlediğimiz kampanyada müşterilerimize bin beşyüz liralık hediye dağıttık. Bu gün itibaren bizim hediye kampanyamız başladı. Mağazamızda 1000 lira üstünde alışveriş yapan müşterilerimize tablet hediye ediyoruz. Yine mağazamızda alışveriş yapan müşterimize bir sonraki alışverişte kullanmak için 50 liralık hediye çekimiz vardır. Yaptığımız bu kampanyalarda vatandaşlarımızda faydalanıyor” şeklinde konuştu. Fahri Haner
Nail Collection da bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları, bol çeşitleri ile halka hizmet verirken birçok ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor.

Nail Collectionda bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları, bol çeşitleri ile halka hizmet verirken birçok ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor.

Gölcük Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No – 11 de Nail Karakoyun tarafından hizmet veren Nail Collection bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları, bol çeşitleri bulunuyor. Müşterilerine yönelik özel kampanyalar düzenleyen işletme sahibi Nail Karakoyun şu açıklamalarda bulundu. Nail Karakoyun; “yaklaşık 30 yıldır Gölcük'te esnaflık yaparken halkımıza en iyi ve kaliteli hizmet vermeye gayret gösteriyorum. Ürünlerimiz bay, bayan, çocuk ayakkabıları ve bayan çantaları ile bol çeşitlerimiz vardır. Aynı zamanda birçok markayı bünyesinde barındırıyor. 

Biz işyeri olarak Gölcük'te Türkiye genelinde sayılı mağazaların arasında yer aldık. İşyerimizde büyük alışverişleri gibi ürün çeşitlerimizle halkımıza kaliteli hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra dönem içerisinde halkımızın alım gücüne göre kampanyalar düzenliyoruz. Örnek olarak bir Bayram kampanyası, özel günlerden biri olan anneler gününde düzenlediğimiz kampanyada müşterilerimize bin beşyüz liralık hediye dağıttık. Bu gün itibaren bizim hediye kampanyamız başladı. Mağazamızda 1000 lira üstünde alışveriş yapan müşterilerimize tablet hediye ediyoruz. Yine mağazamızda alışveriş yapan müşterimize bir sonraki alışverişte kullanmak için 50 liralık hediye çekimiz vardır. Yaptığımız bu kampanyalarda vatandaşlarımızda faydalanıyor” şeklinde konuştu.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.