LASTİK İŞ
ismail

BONCUKLARLA YAŞAM

19.10.2017 - 07:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BONCUKLARLA YAŞAM

Gölcük Belediyesi'nin desteği ve Utku Sanat Evi'nin tarafından “Boncuklarla Yaşam” adlı serginin açılışı Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evi'nde gerçekleştirildi.

Kurs öğretmeni Fatma Dağyolu'nun açmış olduğu Boncuk Sergisi'nin açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın eşi Funda Altıntaş ve sanatseverler katılım gösterdi. Kurdele kesiminin ardından pano ve örtülerden oluşan eserler ilgililerin beğenisine sunuldu. Kurs Öğretmeni Fatma Dağyolu ve 40 öğrencisinin yoğun emekleri sonucu eşine az rastlanır eserlerin de arasında bulunduğu, birbirinden farklı ve çeşitli el emeği göz nuru eserler Başkan Ellibeş başta olmak üzere, misafirler tarafından büyük ilgi gördü.  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Kültür ve Sanatın toplumumuzdaki yeri ve önemi sizlerce biliniyor ki buradasınız. Aslında hep beraber her geçen yıl bu alanda biraz daha gayretli çalışmamız ve emek sarfetmemiz gerekiyor. Nihayetinde bu coğrafyada yaşayan her bir bireyin bana göre bir el becerisi, bir melekesi var. Sempati duyduğu, yapabileceği bir sanat mutlaka vardır. Bunu keşfetmek değerli hocalarımıza kalıyor. Tabiki bizlerin ve sizlerin de bir irade ortaya koyması lazım, ben varım demesi lazım. Kendine göre beğendiği, hoşuna gittiği bir sanat dalında emek ortaya koyması gerekiyor. Utku Sanat Evimizde uzun yıllardır Gölcük'te uzun yıllardır bu alanda başarılı çalışmalarını yapan Sanat Evimiz, özel bir kuruluş. Bu anlamda başarılarının devamını diliyorum. Hocalarımızın ve sizlerin samimi gayretleriyle bu başarılar devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.
Gölcük Belediyesi'nin desteği ve Utku Sanat Evi'nin tarafından “Boncuklarla Yaşam” adlı serginin açılışı Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evi'nde gerçekleştirildi.

Kurs öğretmeni Fatma Dağyolu'nun açmış olduğu Boncuk Sergisi'nin açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın eşi Funda Altıntaş ve sanatseverler katılım gösterdi. Kurdele kesiminin ardından pano ve örtülerden oluşan eserler ilgililerin beğenisine sunuldu. Kurs Öğretmeni Fatma Dağyolu ve 40 öğrencisinin yoğun emekleri sonucu eşine az rastlanır eserlerin de arasında bulunduğu, birbirinden farklı ve çeşitli el emeği göz nuru eserler Başkan Ellibeş başta olmak üzere, misafirler tarafından büyük ilgi gördü. 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Kültür ve Sanatın toplumumuzdaki yeri ve önemi sizlerce biliniyor ki buradasınız. Aslında hep beraber her geçen yıl bu alanda biraz daha gayretli çalışmamız ve emek sarfetmemiz gerekiyor. Nihayetinde bu coğrafyada yaşayan her bir bireyin bana göre bir el becerisi, bir melekesi var. Sempati duyduğu, yapabileceği bir sanat mutlaka vardır. Bunu keşfetmek değerli hocalarımıza kalıyor. Tabiki bizlerin ve sizlerin de bir irade ortaya koyması lazım, ben varım demesi lazım. Kendine göre beğendiği, hoşuna gittiği bir sanat dalında emek ortaya koyması gerekiyor. Utku Sanat Evimizde uzun yıllardır Gölcük'te uzun yıllardır bu alanda başarılı çalışmalarını yapan Sanat Evimiz, özel bir kuruluş. Bu anlamda başarılarının devamını diliyorum. Hocalarımızın ve sizlerin samimi gayretleriyle bu başarılar devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.