LASTİK İŞ

BONZAİ 'YE BİR KURBAN DAHA MI ?

Gölcük 23.08.2016 - 11:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BONZAİ 'YE BİR KURBAN DAHA MI ?

Gölcük Kavaklı Sahili bulunan bir evde Mücahit Y. adındaki 22 yaşındaki genç sentetik madde kullandığı için kalp krizi geçirerek öldüğü iddia edildi.

Alınan bilgilere ve iddialara göre; Gölcük Kavaklı Sahili’nde bulunan bir evde 5 genç arkadaş toplanıp eğlence yaptı. Alkol alan ve sonrasında sentetik madde (bonzai) içtiği iddia edilen Mücahit Y. birden fenalaştı. Arkadaşlarının sağlık ekiplerine haber vermesi sonucu Saraylı Kalıcı Konutları’ndaki eve gelen 112 acil ekipleri 22 yaşındaki gencin öldüğünü tespit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri ve savcının yaptığı incelemeler sonucu Mücahit Y.’nin cansız bedeni Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.. Mücahit Y.'nin cenazesi bugün iklimdi namazında Kavaklı Sanayi Camii'nden kaldırılacak
Gölcük Kavaklı Sahili bulunan bir evde Mücahit Y. adındaki 22 yaşındaki genç sentetik madde kullandığı için kalp krizi geçirerek öldüğü iddia edildi.

Alınan bilgilere ve iddialara göre; Gölcük Kavaklı Sahili’nde bulunan bir evde 5 genç arkadaş toplanıp eğlence yaptı. Alkol alan ve sonrasında sentetik madde (bonzai) içtiği iddia edilen Mücahit Y. birden fenalaştı. Arkadaşlarının sağlık ekiplerine haber vermesi sonucu Saraylı Kalıcı Konutları’ndaki eve gelen 112 acil ekipleri 22 yaşındaki gencin öldüğünü tespit etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve savcının yaptığı incelemeler sonucu Mücahit Y.’nin cansız bedeni Asri Mezarlık morguna kaldırıldı..

Mücahit Y.'nin cenazesi bugün iklimdi namazında Kavaklı Sanayi Camii'nden kaldırılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.