Bostanoğlu’ndan Vali Topaca’ya veda ziyareti

Gündem 19.08.2013 - 13:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Bostanoğlu’ndan Vali Topaca’ya veda ziyareti

Donanma Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu, Kocaeli’de veda ziyaretlerine devam ediyor.

Yüksek Askeri Şura kararıyla Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na atanan ve 30 Ağustos tarihi itibariyle Oramiralliğe terfi edecek olan Donanma Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu, Kocaeli’de veda ziyaretlerine devam ediyor. Önümüzdeki günlerde, emekliye ayrılacak Oramiral Emin Murat Bilgel’den Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini devralacak olan Koramiral Bülent Bostanoğlu, dün Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. Vali Topaca, Donanma Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu’nu polis merasim mangası ile Kocaeli Valiliği binası girişinde törenle karşıladı. Karşılama töreninde, Kocaeli Vali Yardımcıları da hazır bulundu. Görüşme, basına kapalı gerçekleştirilirken; herhangi bir açıklama da yapılmadı. NUSRET GÜNER İSTİFA ETMİŞTİ 30 Ağustos’ta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na atanması beklenen Oramiral Nusret Güner, Donanma Komutanlığı görevinden istifa etmiş, emekliliğini istemişti. Bu istifayla birlikte Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda Kuvvet Komutanı Emin Murat Bilgel dışında Oramiral kalmadığından, Koramiral rütbesindeki Bülent Bostanoğlu Donanma Komutanlığı’na atanmıştı. Komuta kademesindeki Oramiral eksikliğinden, süresini tamamlamadan 30 Ağustos tarihinden geçerli olmak üzere son YAŞ toplantısında Oramiral rütbesi verilen Koramiral Bülent Bostanoğlu, yine aynı tarihten geçerli olmak üzere Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na atanmıştı.    
Donanma Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu, Kocaeli’de veda ziyaretlerine devam ediyor.

Yüksek Askeri Şura kararıyla Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na atanan ve 30 Ağustos tarihi itibariyle Oramiralliğe terfi edecek olan Donanma Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu, Kocaeli’de veda ziyaretlerine devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde, emekliye ayrılacak Oramiral Emin Murat Bilgel’den Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini devralacak olan Koramiral Bülent Bostanoğlu, dün Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. Vali Topaca, Donanma Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu’nu polis merasim mangası ile Kocaeli Valiliği binası girişinde törenle karşıladı. Karşılama töreninde, Kocaeli Vali Yardımcıları da hazır bulundu. Görüşme, basına kapalı gerçekleştirilirken; herhangi bir açıklama da yapılmadı.

NUSRET GÜNER İSTİFA ETMİŞTİ

30 Ağustos’ta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na atanması beklenen Oramiral Nusret Güner, Donanma Komutanlığı görevinden istifa etmiş, emekliliğini istemişti. Bu istifayla birlikte Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda Kuvvet Komutanı Emin Murat Bilgel dışında Oramiral kalmadığından, Koramiral rütbesindeki Bülent Bostanoğlu Donanma Komutanlığı’na atanmıştı. Komuta kademesindeki Oramiral eksikliğinden, süresini tamamlamadan 30 Ağustos tarihinden geçerli olmak üzere son YAŞ toplantısında Oramiral rütbesi verilen Koramiral Bülent Bostanoğlu, yine aynı tarihten geçerli olmak üzere Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na atanmıştı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.