LASTİK İŞ
ismail

BOYA KÜPÜ ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Eğitim 11.05.2019 - 13:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BOYA KÜPÜ ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Boya Küpü Tasarım Atölyesi her hafta içi ve sonu yetişkinler ve çocuklar için workshop çalışmasıyla hizmet verirken, okulların yoğun talebi üzerine bu çalışmayı sınıflara taşımaya başladı

Gölcük Değirmendere Sahili Yalı Sokak’ta faaliyetini sürdüren Boya Küpü Tasarım Atölyesi yaptıkları etkinliklerle büyükten küçüğe herkesin sanat adına beğenisini kazanmaya devam ediyor.  Bu kapsamda Boya Küpü,  ilkokulların aranan sanat tercihi adresi olmak için çok güzel çalışma ve etkinlikler gerçekleştirmeye başladı.  Sınıf öğretmenleri nezaretinde yaptırılan taş boyama tablo etkinliği öğrenci velilerini de çok memnun etti. Tasarım atölyesi özelikle Gölcük ve Değirmendere'den tüm hanımların ilgi odağı olup el sanatları konusunda çeşitli etkinlikler de gerçekleştiriyorlar Atölyede her hafta içi ve sonu yetişkinler ve çocuklar için workshop çalışmasıyla hizmet verirken, bu kez okullardan yoğun talep gelince büyük heyecanla bu talebe de cevap vermeye başladı. SANATSEVER GENÇLER İlk etapta Gölcük Topçular Mahallesi’nde Turgut Özal İlköğretim okulunda 40 kişilik 2. Sınıflara, daha sonra yine Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde Donanma İlkokulu 2. sınıflara taş boyama yaptırıldı. Minik eller bu kez yazı kalemi yerine boya fırçalarını alarak taş boyama sanatıyla tanıştı. Bilindiği gibi Uluslararası Ressam Ayşegül Akın ve birlikte arkadaşları yine atölye öğretmenleri Ayşegül Sözen ve Ebru Egüz iş yerlerinde tamamen kendi tasarımları olan çalışmalarda yağlı boya tablo ahşap boyama mutfak ve salon panoları taş boyama çini işleri yer alıyor. Yılsonuna kadar okul etkinliklerinin devam edeceğini belirten Ayşegül Akın, Ayşegül Sözen ve Ebru Egüz projeyle ilgili olarak şunları söyledi; "Bütün malzemeler Boya Küpü Atölyesi tarafından öğrencilere temin edilmekle birlikte tek hedefimiz minik öğrencilerimize boyama sanatının bu türlü etkinlikler düzenleyerek,  el yatkınlığı artırmak ve sanatsever gençler yetiştirmek”
Boya Küpü Tasarım Atölyesi her hafta içi ve sonu yetişkinler ve çocuklar için workshop çalışmasıyla hizmet verirken, okulların yoğun talebi üzerine bu çalışmayı sınıflara taşımaya başladı

Gölcük Değirmendere Sahili Yalı Sokak’ta faaliyetini sürdüren Boya Küpü Tasarım Atölyesi yaptıkları etkinliklerle büyükten küçüğe herkesin sanat adına beğenisini kazanmaya devam ediyor.  Bu kapsamda Boya Küpü,  ilkokulların aranan sanat tercihi adresi olmak için çok güzel çalışma ve etkinlikler gerçekleştirmeye başladı.  Sınıf öğretmenleri nezaretinde yaptırılan taş boyama tablo etkinliği öğrenci velilerini de çok memnun etti. Tasarım atölyesi özelikle Gölcük ve Değirmendere'den tüm hanımların ilgi odağı olup el sanatları konusunda çeşitli etkinlikler de gerçekleştiriyorlar Atölyede her hafta içi ve sonu yetişkinler ve çocuklar için workshop çalışmasıyla hizmet verirken, bu kez okullardan yoğun talep gelince büyük heyecanla bu talebe de cevap vermeye başladı.

SANATSEVER GENÇLER

İlk etapta Gölcük Topçular Mahallesi’nde Turgut Özal İlköğretim okulunda 40 kişilik 2. Sınıflara, daha sonra yine Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde Donanma İlkokulu 2. sınıflara taş boyama yaptırıldı. Minik eller bu kez yazı kalemi yerine boya fırçalarını alarak taş boyama sanatıyla tanıştı. Bilindiği gibi Uluslararası Ressam Ayşegül Akın ve birlikte arkadaşları yine atölye öğretmenleri Ayşegül Sözen ve Ebru Egüz iş yerlerinde tamamen kendi tasarımları olan çalışmalarda yağlı boya tablo ahşap boyama mutfak ve salon panoları taş boyama çini işleri yer alıyor. Yılsonuna kadar okul etkinliklerinin devam edeceğini belirten Ayşegül Akın, Ayşegül Sözen ve Ebru Egüz projeyle ilgili olarak şunları söyledi; "Bütün malzemeler Boya Küpü Atölyesi tarafından öğrencilere temin edilmekle birlikte tek hedefimiz minik öğrencilerimize boyama sanatının bu türlü etkinlikler düzenleyerek,  el yatkınlığı artırmak ve sanatsever gençler yetiştirmek”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.