LASTİK İŞ
ismail

BU BAŞKANLARIN HEPSİ EFE!

26.10.2017 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BU BAŞKANLARIN HEPSİ EFE!

Önceki akşam, Değirmendere Kültür Merkezi, yine çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformun iş birliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Konseri, oldukçöa güzel ve renkli anlara sahne oldu.  Biliyorsunuz, 29 Ekim Pazar Günü ülkemizin en büyük bayramı olan, Cumhuriyet Bayramı. Bu en güzel ve en anlamlı bayram için, ilçemizde hazırlıklar sürerken, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu da boş durmadı.  Baştan aşağı güzelliklerle dolu bu gecenin detaylarını, gazetemizin içinde haberde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Ama Bizim mantar panoya konu olan bir güzel olay ise Gölcük Kültür Dernekleri Platformu'na üye olan dernek başkanlarının 'Efe' liği! Oldu. Cumhuriyet Konserini düzenleyen, Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna üye olan dernek başkanlarının  Ege yöresine münhasır Efeleri canladırarak, müzik eşliğnde sundukları  halk oyunları gösterisi oldu.  40 yıllık Efelere taş çıokartan dernek başkanlarının Halk oyunları gösterisi, başta protokol üyeleri olmak üzere, davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Dernek Başkanlarının bu muhteşem gösterisini alkışlıyor, ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalrına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.  İnşallah diğer derneklere de örnek olurlar...

Önceki akşam, Değirmendere Kültür Merkezi, yine çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformun iş birliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Konseri, oldukçöa güzel ve renkli anlara sahne oldu. 
Biliyorsunuz, 29 Ekim Pazar Günü ülkemizin en büyük bayramı olan, Cumhuriyet Bayramı. Bu en güzel ve en anlamlı bayram için, ilçemizde hazırlıklar sürerken, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu da boş durmadı. 
Baştan aşağı güzelliklerle dolu bu gecenin detaylarını, gazetemizin içinde haberde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Ama Bizim mantar panoya konu olan bir güzel olay ise Gölcük Kültür Dernekleri Platformu'na üye olan dernek başkanlarının 'Efe' liği! Oldu.
Cumhuriyet Konserini düzenleyen, Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna üye olan dernek başkanlarının  Ege yöresine münhasır Efeleri canladırarak, müzik eşliğnde sundukları  halk oyunları gösterisi oldu. 
40 yıllık Efelere taş çıokartan dernek başkanlarının Halk oyunları gösterisi, başta protokol üyeleri olmak üzere, davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Dernek Başkanlarının bu muhteşem gösterisini alkışlıyor, ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalrına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. 
İnşallah diğer derneklere de örnek olurlar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.